Konu: [06.03.2021] Laymore Linzell - Aimbot  (Okunma sayısı 730 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2021 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laymore Linzell @brutall

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu içerisinde resmi oluşuma üye olan tüm üyeler tarafından kullanılabilir.
— Camhack - CamHunt gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ekran görüntüsünde de göründüğü gibi, kişinin sıktığı her mermi nedense kafaya isabet ediyor. Kişinin aimbot hilesi kullandığı apaçık ortadadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 06.03.2021 23:33
Araçtasın, drive by durumunda kafadan yemen normal.

Olayda olduğum için yazdım

#2 - 06.03.2021 23:36
Arkadaşın attığı her mermi zaten bana geliyordu. Başka bir yere giden mermisi yok. Bence daha fazla söze gerek yok çünkü siz de biliyorsunuz neyin ne olduğunu...

#3 - 06.03.2021 23:38
?

#4 - 06.03.2021 23:39
Drive-byda mermilerin hepsi kafa gelir normal, kanıtlayabileceğin bir kanıtın yok. Video gibi, kanıtta yeterli deliller yok.

#5 - 06.03.2021 23:41
Fazla söze gerek yok vatandaşın savunma yapması yeterli olacaktır.

#6 - 06.03.2021 23:43
Öncelikle iyi günler, şikayetinizi anlamsız buldum ancak sizin için anlaşılır bir dil ile anlatmak istiyorum. Araç içerisindeyken "KAFA" dışında hasar yemiyorsunuz, bilginiz olsun. Hasarların hepsinin kafa olması gayet normal bir şey. Ayrıca mermilerim kaçtı, anlamsız iftiralar atmanızın lüzumu yok.

EK; Kendi attığınız ekran görüntüsünde mermi modlarınızdan her şey anlaşılıyor, aracın kasasına bile mermi atmışım izi duruyor.

#7 - 06.03.2021 23:48
O mermi izleri sizin yanınızda drive by'a katılan kişilerin mermi izleri. Sizinkiler ise tam olarak "kafa" isabeti. Takip ettim, sizin mermileriniz hiç sekmiyor ve direkt kafaya gidiyor. Bence fazla söze gerek yok çünkü çareniz yok...

#8 - 07.03.2021 01:05
Mantıklı düşünmeni istiyorum. Araçtasın, sadece kafan gözüküyor. Bu durumda başka yerlerinden hasar alman mümkün mü? Şu an sana gerçekten gülüyorum.

Daha fazla yanıt atmayacağım, her şey açık ve net olarak gözüküyor.

#9 - 07.03.2021 21:38
Omuzundan da vurabilirdin koldan da vurabilirdin göğüsden de vurabilirdin. Sistemi bilmiyormuşuz gibi yeni yeni şeyler türetme lütfen. "Sadece kafan görünüyordu kafandan hasar vurdum" diyerek kurtulamazsın. Aimbot'un o kadar belliydi ki dışarıya kaçan tek bir mermin bile yoktu.