Konu: [6.03.2021] Jasshel Andreas Aktif rolde /q  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2021 20:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasshel Andreas @elcavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Halsey Frangipane @Twinkles

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 6.03.2021 SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs arkadaşıyla evimi soymaya gelmiş ve bende polis olduğum için onu durdurmak için silahımı doğrulttum. Arkadaşı arkadan shotgun ile emote vermeden bana ateş etmeye başladı. Bunu görünce bende silahımla ateş ettim ve baygına düşürdüm. Şahıs baygına düşünce 911 hattını arayıp ihbar oluşturdum. İhbarı verince Jasshel oyundan çıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Gereğinin yapılmasını arz ederim. Silahının silinmesini talep ediyorum. Ekipler geldiğinde zaten silahına el koyacaktı.

« Son Düzenleme: 06.03.2021 20:05 lsepultural »

#1 - 06.03.2021 20:05
Selamlar, şahitiliğimi onaylıyorum eklemek istediklerim var;
İhbar verince Q atmasının sebebi tabii ki de silahının gitmemesi zaten bunu herkes biliyor. Oyunda ne yazık ki bu tarz durumları görmek hoş değil. Adam düşüremeyince Q atacaksanız silah kullanmayın derim benden size bir tavsiye @elcavo. Hırsızlık yapan arkadaşınız da aynı şekilde Q attı. VCPD durumlarında 15 dakika içinde Q atmanız kural ihlali bunuda belirteyim. Şahısın silahının silinmesini talep ediyorum. İyi forumlar. :vays: :sampanya: :nays:

#2 - 06.03.2021 20:24
Öncelikle yanımdaki arkadaşım /q atmamıştır, ping yüzünden oyundan düştüm ve gerekli kanıtlarım mevcut, kanıtları discord üzerinden video olarak atabilirim. /q atmadım, polislerin sivilde silah taşımasıda bildiğim kadarı ile yasaktır. Savunmam gerkirse discord üzerinden videoları atabilirim.
† él çâvôᵃˢʰ #0377

#3 - 06.03.2021 20:25
Öncelikle yanımdaki arkadaşım /q atmamıştır, ping yüzünden oyundan düştüm ve gerekli kanıtlarım mevcut, kanıtları discord üzerinden video olarak atabilirim. /q atmadım, polislerin sivilde silah taşımasıda bildiğim kadarı ile yasaktır. Savunmam gerkirse discord üzerinden videoları atabilirim.
† él çâvôᵃˢʰ #0377

Apoletli bir memurun sivilde silah taşıması yasak değildir. Departmanda kıdemim Memur III ve silah taşıyabiliyorum. Ping dolayısıyla oyundan düşseydin bağlantı kopması derdi bizde direk kendi isteğiyle dedi. Ayrıca pingin yüksekse neden hırsızlık yapmaya geliyorsun? Bence her şey gayet net.

#4 - 06.03.2021 20:37
Discordda birlik sunucusuna bilgisayarımda problem olduğu için giremeyeceğimide yazdım onunda ssleri var, bilgisayarda pingimin çıkma sebebini bilmiyorum telefonumda herşey normal fakat bilgisayar otomatik olarak programları tek tek kapatıyor ve sonra kendi kendine uyku moduna giriyor, açılınca internet az 20 dakika kendine gelmiyor gerkeli herşeyin kanıtı var, discord üzerniden isteyen yetkiliye ulaştırabilirim.

#5 - 06.03.2021 20:40
Discord ya da diğer platformlar geçersiz sayılıyor. Elinizde ki ssleri hızlı resim yapıp linkini atabilirsiniz gayet basit bir işlem. :uzi:

#6 - 06.03.2021 20:47
Ben telefondan videoları aldım, isterseniz dicsorddan atarım. Diğer türlü hiç uğraşamam, suçuda işledim varsayın jail yatmayada razıyım. Kanıtlarım mevcut, discorddan atabilirim. İyi roller.

#7 - 06.03.2021 20:48
Selamlar, şahitiliğimi onaylıyorum eklemek istediklerim var;
İhbar verince Q atmasının sebebi tabii ki de silahının gitmemesi zaten bunu herkes biliyor. Oyunda ne yazık ki bu tarz durumları görmek hoş değil. Adam düşüremeyince Q atacaksanız silah kullanmayın derim benden size bir tavsiye @elcavo. Hırsızlık yapan arkadaşınız da aynı şekilde Q attı. VCPD durumlarında 15 dakika içinde Q atmanız kural ihlali bunuda belirteyim. Şahısın silahının silinmesini talep ediyorum. İyi forumlar. :vays: :sampanya: :nays:
Merhabalar, konuyu bölmek istemezdim fakat Jasshel Andreas'ın rol arkadaşı o sıra bendim beraber soyguna çıktık, sunucudakiler rollerimde kaliteye ne kadar önem verdiğimi çok iyi bilir, asılsız, asılsız soygun yapan arkdaşınızda q attı demişisniz, fakat size yazarken ben hemen forumu açtığınızdan size pm üzerinden yazıyorum hemen, sonra bana siz kimsiniz yazıyorsunuz aslında bu çok trajikomik bir konu, asılsız sallayarak birilerine ceza verdirme çabanız hiç hoş bir davranış değil, keşke q attı dediğiniz kişinin /id yazıp bakıp ss alsaydınız ve ya chat te bağlantıyı kopartmanın ss ini alsaydınız, oradan motoruma binip karakterim yollandı mahallesine taa Idlewood'a gitti, buyrun daha şikayet ettiğiniz kişinin ismini bilmemenizinde ss leri, rica ediyorum asılsız sallamayın, hiç hoş bir davranış değil konuyu böldüğüm için kusura bakmayın şahsıma yalan atılan konuya açıklık getirmek için geldim, iyi forumlar dilerim.
SS'lerim:
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 06.03.2021 20:50 Müphthela »

#8 - 06.03.2021 21:31
Üstelik polis rolünde oyudan düşmedim, düştüğüm sırada arkadaşlar başımdaydı pd rolü söz konsuu değildir.

#9 - 06.03.2021 21:58
Üstelik polis rolünde oyudan düşmedim, düştüğüm sırada arkadaşlar başımdaydı pd rolü söz konsuu değildir.

Ekiplere ihbar verilirken Kendi isteğinle çıkış yaptın. SS'de net bir şekilde görülüyor. Hatta ekiplere ihbar verilmişti. PD ekipleri bölgeye ulaştı bunu şahitlerle kanıtlayabilirim.