Selamlar, şahitiliğimi onaylıyorum eklemek istediklerim var;
İhbar verince Q atmasının sebebi tabii ki de silahının gitmemesi zaten bunu herkes biliyor. Oyunda ne yazık ki bu tarz durumları görmek hoş değil. Adam düşüremeyince Q atacaksanız silah kullanmayın derim benden size bir tavsiye @elcavo. Hırsızlık yapan arkadaşınız da aynı şekilde Q attı. VCPD durumlarında 15 dakika içinde Q atmanız kural ihlali bunuda belirteyim. Şahısın silahının silinmesini talep ediyorum. İyi forumlar.

Merhabalar, konuyu bölmek istemezdim fakat Jasshel Andreas'ın rol arkadaşı o sıra bendim beraber soyguna çıktık, sunucudakiler rollerimde kaliteye ne kadar önem verdiğimi çok iyi bilir, asılsız, asılsız soygun yapan arkdaşınızda q attı demişisniz, fakat size yazarken ben hemen forumu açtığınızdan size pm üzerinden yazıyorum hemen, sonra bana siz kimsiniz yazıyorsunuz aslında bu çok trajikomik bir konu, asılsız sallayarak birilerine ceza verdirme çabanız hiç hoş bir davranış değil, keşke q attı dediğiniz kişinin /id yazıp bakıp ss alsaydınız ve ya chat te bağlantıyı kopartmanın ss ini alsaydınız, oradan motoruma binip karakterim yollandı mahallesine taa Idlewood'a gitti, buyrun daha şikayet ettiğiniz kişinin ismini bilmemenizinde ss leri, rica ediyorum asılsız sallamayın, hiç hoş bir davranış değil konuyu böldüğüm için kusura bakmayın şahsıma yalan atılan konuya açıklık getirmek için geldim, iyi forumlar dilerim.
SS'lerim: