Konu: [06.03.2021 Theo Smith] Bug Abuse.  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.03.2021 11:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo_Smith @FunnyScart

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hiç kimse tanık olmadı fakat Trucker bölgesinde Alberto Rasguedo diye bir oyuncuya da OOC şekilde zarar vermiş karakterine. Kişiye şikayet açacağımı bildirdiğimde Alberto Rasguedo da kendi mağduriyetini bana iletti.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:06.03.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Forumda aratmama rağmen kural bulamadım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bug Abuse, Trucker meslek aracına yolcu olarak binip teslimat noktasına gelmeden inip aracımı buga sokuyor pm'den de belirtmeme rağmen bunu kasten yapıyor ve otomatik olarak Trucker bölgesine teleport oluyor.
Bug'dan yararlanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa): 1 tur trucker ücreti mağduriyetim var, teslimat noktasına yakındım.

« Son Düzenleme: 06.03.2021 11:37 escord »

#1 - 06.03.2021 11:40
Merhabalar sunucuda yeniyim kusuruma bakma ben böyle birşey olduğunu bilmiyordum

#2 - 06.03.2021 11:43
Lütfen kusuruma bakma dostum ben inince senin araç silinecek gibi birşey düşünmedim yalvarırım yapma

#3 - 06.03.2021 12:00
Seninle iletişime geçip mağduriyetimi karşılayıp, karşılamayacağını sorduğumda bana /b - !!! diye bildiri geçtin OOC kanaldan beni kaale almadın.
Şikayet açacağımı söylediğim de ise quit attın. Benim söyleyecek sözüm yok.
Gereği neyse yapılmasını istiyorum.

#4 - 06.03.2021 19:34
Çok özür dilerim dostum bilmiyordum ben inince sende silindin ve kendi kendine silindin sandım çok özür dilerim.

#5 - 06.03.2021 20:17
Lütfen çok özür dilerim senden istersen para verebilirim bilmiyordum yalvarırım.

#6 - 07.03.2021 00:17
Merhaba, yapmış olduğum hatanın farkındayım. Role Play'e yeni başladım ve biraz heyecanlıyım. Bu durumda kendimi biraz iyi ifade edememiş olabilirim. Konu hakkında Rol Destek Ekibi ile görüşmeler yaptım, kendimi olabildiğince biraz daha iyiye çevirmeye çalışacağım. Bunun için tekrardan üzgün olduğumu belirtmeliyim. Şikayetin bu seferliğe mahsus affını isteyeceğim. Tekrarının yaşanmayacağını Vice Role Play Yönetimine bildirmek isterim. Umarım dikkate alırsınız, teşekkürler.

#7 - 07.03.2021 05:26
Merhabalar,
şikayet incelendi ve savunma geçerli bulundu. Theo Smith'in rol desteğinden yardım alması kaydıyla şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.