Konu: Thomas Milano | Non-rp  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2021 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Milano | @Ardaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2021 | 14:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Benzinlikte trafik tartışması gibi bir durum oldu, iki kişi indiler. Evet karşılıklı söylenen şeyler için aracıma birkaç türlü zarar verebilirler, örneğin Semon Milano aracımın camını kırmak için bir tekme atmaya çalışmış fakat gel gelelim ki Thomas Milano karakterinde işler farklı, " * Thomas Milano elini sopasına atar ve çıkartıp arabaya vurmaya başlar. " Pekala, diyelim ki o anlık durum için bir veya iki darbe vurdun. Fakat aracın motorunu sistemsel bozana kadar sopayla vurmanın anlamı ne anlamıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı Non-Rp'den başka birşey değildir bana göre, cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 07.03.2021 04:47
Merhaba @Rosta
Sizin de şikayet açarken yazdığınız gibi aracınıza zarar verebilirler, aracınızı bozabilirler. Burada herhangi bir ihlal görmedik, aracınıza saldırma sebebi olarakta tartışmış/kavga etmiş olduğunuzu belirtmişiniz, o halde bu durumu rolden halletmek dışında herhangi bir sorun yok. Şikayet açmadan önce karşı tarafla anlaşmaya çalışabilirsiniz, karşı tarafla konuşup ona göre şikayet açmakta her zaman fayda var.

Şikayet incelendi, kimse ceza almayacak. Arşiv.