Merhabalar ben Azad_Kasparan karakterini canlandırıyorum, benim Pawnshop da ki olaylar ile bir bağlantım yok tamamı ile Courtney_Fletcher'in telefonla haber vermesi ile geldim, Courtney adamı kovalıyordu önüne kırdım ve sert bir şekilde rol yaptım bunun sebebi agrasif rol değil tamamen İc bir şekilde Zenci ırkına tutumumdur, şimdi diyebilirsiniz hiç mi ? bir zenci ile konuşmadın onlara niye bu tavrı göstermiyorsun diye cümleler kullanabilirsiniz tabi ki evet, zencilerle konuşuyorum ama bir sebebim yok iken bir sert yaparsam agrasif rol yapmış olurum. Benim bir sebebim var ki bu arkadaşa böyle davrandım, evet diyebilirsiniz o gün ne oldu zenci ırkına hırsını ne alevlendirdi diye sorabilirsiniz hızlı ve kısa şekilde anlatıyorum hemen. Şikayeti açan arkadaşın rolü öncesi dahil olduğum birlikten bir rütbeli kişi yaralandı zenciler bölgemizdeki bir yeri soymuş ve gelen bizden kişileri yaralamışlar, tabi ki sinirlendim çok sinirlendim, Vurulan kişilerden biri ile de yakındım yani birlikte çok rol yaptığımız oldu. Efendim arkadaşa agrasif rol göstermedim tamamen ırkına bir hırsım olduğu için sert rol yaptım ve sebebimi sundum, ooc bir şekilde rolün gerçek olup olmadığını öğrenebilirsiniz zaten efendim.
Arkadaşımız tokat atmayı Türk rol konsept diye eklemiş onunda kısa bir savunmasını eklemek istiyorum, tokat atmak Türk konsepti ne gireceğini sanmıyorum, televizyonda karşıma gelen yabancı Amerikan Dizi-Filmlerinde tokat atma sahnesine görmüştüm. Ortadoğu da ki bir ülkenin vatandaşı rolü yapıyorum, Ermenistan vatandaşı rolü, Ortadoğu'da zaten tokat yasak mı ? bilmiyorum

arkadaşın dediği şey beni çıkmaza soktu, o konuda yaptığım hata ise cezalandırılırım veya uyarı alırım. Bu kadar diyeceklerim iyi günler dilerim, inşallah haklı olan sonucuna varır.