Konu: [5.03.2021]Alejandro_Jovanovic - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 77 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2021 16:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alejandro_Jovanovic - @Derenge_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.03.2021 - 15:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla aramızda bir rol gerçekleşti, ardından bana PM yoluyla "Sana şikayet açacam, savunmanı yap" yazarak beni kışkırttı ve rol bilgimi sorguladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://hizliresim.com/ZAiqyj

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.03.2021 16:29
Öncelikle merhabalar,hemen savunmamı yapayım,öncelikle ortak nezaket kuralını ihlal ettiğimi iddia etmişsiniz,hemen ortak nezaket kuralını buraya yapıştırıyorum okuyabilirsiniz.
1-) ORTAK NEZAKET Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın. CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Evet bu şekilde,seninle bir role girdik,rolde sana ufacık çarptım ve non-rp ya da retarted yaparak bana çok ağır ailevi hakaretler ettin,sonrasında ihlaline cevap vermedim,normalde kimseye pmden şikayet açacağımı belirtmezdim,fakat karakterine baktığımda 2 level olduğunu gördüm,yeni olabileceğini düşündüm,şikayetine savunma yapman gerektiğini bilmiyor olabilirsin diye düşündüm,bu sebepten herhangi bir şekilde üslubumu bozmadan,şikayet açıyorum savunma yaparsın tarzı bir söylemde bulundum,eğer üslübumu bozarak ortak nezaket ihlali yapacak olsaydım kardeşim şikayet açtım savunma yap hadi eyw tarzı bir şeyler yazardım,sonrasında seninle münakaşaya girmek istemediğim için pm'mi kapatarak olay yerinden uzaklaştım,ek olarak söylediğim şeyde bir rol bilgisi sorgulama ya da ortak nezaket göremiyorum,kısacası burada bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum,gereğini yönetici şikayet altına belirtir zaten,savunmam bitmiştir,iyi oyunlar iyi forumlar dilerim.

#2 - 06.03.2021 04:24
Merhabalar, şikayet incelendi ve savunma yeterli bulundu.

İyi forumlar.