Konu: Aktif rolden kaçmak/çıkmak.  (Okunma sayısı 316 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.03.2021 02:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A Sato_Kato @Nofearsovalye

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Gaufrid_Krause @PashaTV Tigar_Martin @dogukan121 Tiffany_Schmidt @Hyper25811

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Kişiye ateş açmaya gittiğim sırada aniden /q attı, tüm rol zevkimiz gitti..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A https://hizliresim.com/Qd4wj8

Ek açıklamalar(varsa): N/A Cezalandırılmasını istiyorum, ve rol ile alakası olmayan kimse lütfen boş yere yazıp burayı kirletmesin.

« Son Düzenleme: 05.03.2021 02:34 akbiyikcinarr »

#1 - 05.03.2021 02:37
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 05.03.2021 04:10
Şahitliğimi onaylıyorum, şu rol için LV'den geldim. DVŞQADWQ

#3 - 05.03.2021 04:31
Şahitliğimi onaylıyorum ;)

#4 - 05.03.2021 10:07
Öncelikle selamlar, bize sıkmanın bir sebebi var mı günde 2-3 kere gelip sıkmazsan ooc kin krizin geliyor galiba.Ck ettiğimiz için bu kadar kin yapmana gerek yoktu.

#5 - 05.03.2021 10:33
Şahitliğimi onaylıyorum.
Sen RK oldun ayağına sıktık omuzlarina sıktık ve hiçbisey olmamış gibi yoluna devam ettin bunu  değerlendirilmesini istiyorum

#6 - 05.03.2021 14:26
Ben kaçmadım oyuna girdim birşey bakmak için ve  geri çıktım giriş ve çıkış saatime bakılabilir rol den hiç bir zaman kaçmadım zaten aramızda konuşma bile olmamış.Var ise resim atın ben sizi görmedim bile emoteniz bile yok madem sıkcan emote olması gerekmiyormu yalan bilgilerle insanların vaktini çalmayın bu arada neden sıkacaktın aramızda sorunmu vardı ben bilmiyorum durduk yeremi sıkacaktın.
« Son Düzenleme: 05.03.2021 14:33 Nofearsovalye »

#7 - 05.03.2021 14:37
Şahitliğimi onaylıyorum diyen arkadaşlar varmı ekran görüntünüz sizinle karşı karşıya geldiğimiz ve benim çıkış yaptığım.Yalan şahitlik yapmayın.

#8 - 05.03.2021 16:53
Lütfen şikayet ile alakası olanlar YAZSIN birliğinizdeki başka kişilerin yazmasını istemiyorum bu şikayet @Nofearsovalye isimli kullanıcıya açılmıştır, şahitler ve bu kişi haricinde yazanlar yazdıklarını silip burayı boş karalamalar ile doldurmazsa memnuniyet duyarım.

#9 - 05.03.2021 20:25
Şahitliğimi onaylıyorum.
Sen RK oldun ayağına sıktık omuzlarina sıktık ve hiçbisey olmamış gibi yoluna devam ettin bunu  değerlendirilmesini istiyorum
Dostum yaralı rolümü yaptım denizden bir kişi tarafın'dan kurtarıldım hastahaneye taksi ile götürüldüm ve orda'da araçtan inmedim yaralı olduğum için lütfen bilmeden yorum yapma ve OCC' de kin besleme bu bir oyun .
 ;)