Konu: [4.03.2021 - Katarina Romano] Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 538 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 05.03.2021 11:22
20/20'yim seni taşıyabilirim bunu bil, o kadar mermi dediğin şey aramızda fazlasıyla uzaklaklık olduğunu görebilirsin.  Sende o kadar mermi yedin, sadece ayağınan mı yaralandın ve sana yakından sıktığımız halde oluşan birşey bu, bana uzaktan sıkıldı  hiç bir yakınlık yoktu o durumda. Yüksek dediğin yere tekrar bakmanı öneririm  abartılcak bir yükseklik taşımamakta, zıplaya zıplaya çıktığım falanda yok.

Videoda bile gözüküyor zıpladığın. Daha fazla cevap vermeyeceğim yönetici kararını bekliyorıum.

#21 - 05.03.2021 11:27
Video'nun belirli yerleri kesilmiş, sizin yaptığınız bunny'ler falan mı var acaba?  Zıplaya zıplaya  demişsin fakat 1 kere zıplamışım koşma tuşum ctrl'de  ve orada yalnışlıkla 1 kere shift'e  basıyorum sadece bunun şeyiyse bişey diyemem. Başka birşey yazılmadığı sürece savunmam bu kadar.

#22 - 05.03.2021 21:25
Ufak olarak betimlendirdiğin ihlal (gişe ihlali) bütün rolü değiştirdi ve bozdu. Biz ufak hatan yüzünden üç kişi yaralıya düştük. Bu ufak bir hata değil, aktif rol bölgesi olmayan bir yerde bunny yapmıyorsun dostum. Aktif bir kovalamaca da gişe den geçiyorsun ve bu herkesin rolünü etkiliyor. Yöneticinin en doğru kararı vereceğine eminim. İyi oyunlar.

#23 - 05.03.2021 21:56
Hımm, sadece ayağınızdan yaralanmanızdan ve 15 dakika sonra motorla dolaşmandan mı bahsediyorsun?? Dostum kimseyle tartışma çıkartmaya çalışmıyorum ama siz oraya sürüklüyorsunuz, aktif kovalamaca  ve heyecanımdan dolayı kaçırmamak için arkanızdan geçtim. Bunun için özürde diledim, bunny dediğinde sadece bir kere yanlışlıkla zıplamamdı. Bir önce ki yazılarımdan birinde şunu belirttim " Koşma tuşum ctrl'de ve yanlışlıkla shift'e bastım" Böyle bir şekilde belirttim.  Sadece bir kez zıplamama bunny yapıyorsun diyorsun cidden garip..

#24 - 07.03.2021 04:59
Merhaba, şikayet incelendi.

Gişe kural ihlali yaşamışınız ve bu durum içinde ceza alacaksınız. Tekrarı için hatırlamakta fayda var bu tarz ihlallerin devamı geldiğinde karakterinizin yasaklanabileceğini unutmayın. Gişeden geçişlerde yakalama amaçlı olsa bile ihlal yaparak geçemezsiniz, gişe kuralına uymalısınız.

İkinci olarak atladığınız kısmın sorun yaratmayacağını mesafesi az olan bir yer olduğunu söylemişiniz fakat videoyu izlerseniz fark edeceksiniz kum kısmına düşüyorsunuz, bu durumda hiçbir şey olmamış gibi sudan çıkmanız ve tekrardan kaçmanızda tuhaf olmuş, bunun içinde ceza alacaksınız.

Bu şikayette gözlemlediğim kadarıyla yaptığınız hareketler sizin için şikayet açılmayacak basit şeyler gibi görünüyor fakat bu hareketler rolün çoğunluğunu etkiliyor ve karşı taraf bu durumda mağdur oluyor, tekrar böyle bir rol yaşadığınızda dikkatli olmanız konusunda sizi uyarıyorum. İyi forumlar, şikayet kapatılmıştır.