Konu: [04.03.2021 - 18:32] Birden fazla kişiye şikayet - NonRP, RetartedRP...  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2021 21:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion_Fowler / @Kuzuya Rakı İcirmisler - Oprah_Banks / @baranatess -    
Conroy_Earl / @Stephan_Andersson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.03.2021 - 18:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NonRP, RetartedRP, NoobDM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracım ile arkadaşların yanına gittim rol yapıp uyuşturucu almak için birisi bana küfür ediyor birisi aracıma vuruyor ne olduğunu anlamadan aracım bozuldu. Attığım kanıtlarda neler olduğu rahat bir şekilde belli oluyor arkadaşların hiç birini ne ıc ne ooc tanıyorum pm atıyorlar bir şey yapıyorlar anlamadım. Birisine şikayet açacağımı söylüyorum fakat kendisi emote verdim diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor durduk yere aracımı tekmeliyor gerekli cezayı almalarını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyun kurallarında RetartedRP, NoobDM ve NonRP olmadığı için alıntılayamadım sadece yazdım.

#1 - 04.03.2021 23:05
Çok akıllı kardeşimiz sıkıntı yok, 10v1 atarsın sen yönetici kararı bekliyorum. :)

#2 - 04.03.2021 23:47
Öncelikle bu arkadaş uyuşturucu almaya gelmedi, farklı sunuculardan gelip IC de A25 türkçe ile trolleme çabasındaydı bunu alttan aldık rolün gidişatına göre sözlü olarak tepki verdim. Uyuşturucu almak gibi bir amacı olsaydı zaten bu tepkiyi almazdı. O rol esnasında şikayet açacağını düşünmediğim için ss almadım fakat chatloglarım da yazdıklarına dair bir şeyler var. Chatlog geçersiz olacağı için atmayacağım. Onun chatloguna bakarsanız kişinin asıl amacını anlarsınız.
Ekstra olarak eklemek istiyorum;
Onun aldığı ekran görüntüsündeki kurduğu cümle ingilizcede "Cuss" diye bir şey yok. "Çüşş" anlamında yazdığını biliyorum fakat bu bir hata değil bilerek yapılan bir şey. Son zamanlarda zaten bu tarz türkçe kullanıp troll videoları da mevcut.

#3 - 04.03.2021 23:50
Kişi sokağa gelip role girdiğinde, ben olaya sonradan dahil oldum. Rol esnasında IC arkadaşlarım kişinin aracına vuruyordu. Bende bir şeyi sorgulamadan, emotemi vererek şahısın aracının üstüne yattım, ardından aracın üstüne çıkıp tekmeledim. Kişi sokağa tekrardan gelip, kendisine vurmamızı istercesine sokakta durdu. Olaya sonradan dahil oldum, role ayak uydurmak için kişinin aracına saldırdım.

#4 - 05.03.2021 00:04
Arkadaşlar lütfen gerçek kanıtlar ve lütfen gerçek savunmalar yapın. İyi günler.

#5 - 05.03.2021 19:42
Son olarak arkadaşlar ceza yiyecekleri zaman rütbelerini değiştirmesinler diye kişilerin güncel rütbeleri ;
Spoiler: GösterGizle

#6 - 08.03.2021 01:17
Merhabalar,
şikayet incelendi. Şikayeti değerlendirmemiz için bu yapılan rolün daha öncesini de bilmemiz gerekir. Sadece rolün ortasından bazı SS'ler atıldığı için yetersiz kanıttan dolayı şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.