Konu: Charles_Crook, Keefe_Taylor, Allen_Collins  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.03.2021 21:22

Karakteri otomatikmen ölüme terk ediyorlar. Rolde bir terslik var bıraktıkları yer kimsenin geçmeyeceği bir yer.

#1 - 04.03.2021 22:12

Karakterimin elini kolunu bağlayarak gittiler. Etrafta ne yol var ne de bir insan yapısı bir şey karakteri resmen CK ediyorlar. Bunun için ne izin alındı ne de bir şey dendi.

#2 - 04.03.2021 22:17
Kısaca chatlog'da çıkıp bu rolü yapan herkesi şikayet ediyorum.

#3 - 04.03.2021 23:20
Merhaba, her hangi bir kural ihlali göremiyorum şikayeti gözden geçirmeni tavsiye ederim. Ek olarak şikayet şablonunu gözden geçirmelisin.
« Son Düzenleme: 04.03.2021 23:22 TuppeX »

#4 - 04.03.2021 23:20
geçici hasar izni almadan ayağına ateş etmekmi bruh
Konuyla alakan yok, burayı kirletme dostum. Ayrıca başkalarına sallamadan önce kendi ooc sicilini gözden geçir derim.
« Son Düzenleme: 04.03.2021 23:28 TuppeX »

#5 - 04.03.2021 23:26
Şikayet şablonunu düzenle haber ver👍

#6 - 04.03.2021 23:34
Merhaba, herkese iyi forumlar. Ayağına açtığımız 2 el ateşle nasıl öleceksin merak ediyorum? Kan kaybından desen, o role gireceğini bile sanmıyorum ama girdin diyelim; Oradan biraz yürüdükten sonra tırları görme şansın olacak biz seni vurmaya gelirken ve giderken gördük. Onlardan birine otostop çekerek kurtulabilirsin. Ayrıca, fear-rp ihlali yaparak birsürü zencinin arasına girerek tek yaptığın rol ortamını bozmak ve küfretmek. Vurulunca da şikayet açıyorsun anlamış değilim. Jamal'a gelicek olursak kişinin konuyla alakası olmadığı için forum uyarısı almasını istiyorum. Açtığımız şikayetten dolayı 1.100 dakika alınca ooc kinin bu şikayetede dökmüş.

#7 - 04.03.2021 23:52
Merhaba, herkese iyi forumlar. Ayağına açtığımız 2 el ateşle nasıl öleceksin merak ediyorum? Kan kaybından desen, o role gireceğini bile sanmıyorum ama girdin diyelim; Oradan biraz yürüdükten sonra tırları görme şansın olacak biz seni vurmaya gelirken ve giderken gördük. Onlardan birine otostop çekerek kurtulabilirsin. Ayrıca, fear-rp ihlali yaparak birsürü zencinin arasına girerek tek yaptığın rol ortamını bozmak ve küfretmek. Vurulunca da şikayet açıyorsun anlamış değilim. Jamal'a gelicek olursak kişinin konuyla alakası olmadığı için forum uyarısı almasını istiyorum. Açtığımız şikayetten dolayı 1.100 dakika alınca ooc kinin bu şikayetede dökmüş.
Ben ona bir şey demiyorum ama siz beni direğe bağlıyorsunuz.

#8 - 05.03.2021 00:06
Ben ona bir şey demiyorum ama siz beni direğe bağlıyorsunuz.
Dostum rolde bir kural ihlali yok, şablonu düzeltirsen adminler değerlendirmeye alabilir şikayetini.

#9 - 05.03.2021 00:15
Merhaba, direğe seni demir kelepçelerle bağlamıyoruz. Normal bir ip ile bağlıyoruz karakterin rolsel olarak sağ/sol'a kendini haraket ettirip bu ip'i gevşetebilir bu rolüde hatta ./dene ile yaparak rolüne renk katabilirdin ama sen bunun yerine, şikayet açmayı seçtin. Her neyse daha fazla forum kirliliği yapmaya gerek yok.  O:-)
« Son Düzenleme: 05.03.2021 13:21 Jack_Campbell »