Konu: [03.03.2021 - Luseres_Margarosyan] NON-RP  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.03.2021 22:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luseres_Margarosyan @Dipsy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luke Watson @Momentum

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.03.2021 / 22.20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37- ) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 23.19 saatlerinde idlewood bölgesinde gentile üstünde alçak uçuş yaptığına şahit oluyoruz, uyarı yapmamıza rağmen commerce'e doğru inmeye başlıyor. Commerce'e inip ic olarak kız arkadaşını commerce'den helikoptere alıyor. Daha sonra yükseliyor, tekrar tekrar uyarı geçiyoruz. Havalimanına inmeden önce willowfieldda yine alçak uçuşuna devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 34 level olmasına rağmen bunları yapması gerçekten tuhaf, OOC şikayet açacağımız için IC olarak bir işlem uygulanmadı, sürüş lisansı vb. duruyor.

#1 - 03.03.2021 22:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 04.03.2021 00:16
Öncelikle selamlar,
Hemen konuya girmek istiyorum, alçak uçuş benim kendi isteğime göre o bölgeye bilerek/kasıtlı olarak indirmedim. Maggie karakteri @Smfdb.nika yanımda bug olduğunu ve aşağı uçtuğunu söyledi hatta bug olduğu için rapor attı ve yönetici raporu aldı ooc kanaldan indirebilir mi beni alabilir mi tarzında soru soru ve evet, cevabını aldık. Aşağı indim Maggie'e karakterini aldım sonrasındaki şeyler, zaten ıc son kanıtlar da alçak uçmamın sebebi görüş açısını en alçakta kullandığım için etrafı net bir şekilde seçemediğimden dolayıdır zaten o bölge de IA alanına çok yakın olduğu görülebiliyor.

Chatlog:
[22:20:20] Maggie Margarosyan: Tamam.
[22:20:28] (( [92] Maggie Margarosyan: Bu var. ))
[22:20:31] (( [92] Maggie Margarosyan: helikopter. ))
[22:20:39] (( [29] Tony Blackwell: İyi oyunlar ))
[22:20:41] (( [92] Maggie Margarosyan: İndirbilir mi ))
[22:20:48] (( [270] Luseres Margarosyan: ooc düştü ))
[22:20:49] (( [29] Tony Blackwell: sorun olmaz anlık ))
[22:20:53] (( [92] Maggie Margarosyan: Sağolun ))
[22:21:13] [MEGAFON] Luke Watson: VCPD AIR! VCIA'a iniş yapın Sparrow.

Ek açıklama: Yani rol de hata olduğunu düşünmüyorum ben şahsen yine de hatam varsa özürlerimi sunarım herkese iyi akşamlar, dilerim.

#3 - 04.03.2021 00:52
Keşke bir çatıya inseydin, yönetici arkadaş arkadaşını senin yanına çekseydi. IC olarak commerce bölgesine helikopter indirmiş olman hiç hoş olmadı, her gün tonlarca kez böyle vakalarla karşılaştığımız için yine öyle bir durum sanmıştım. Savunman için teşekkürler.

Arşivlenebilir, kişinin bir hatası yokmuş, kendisinden özür dilerim.

#4 - 04.03.2021 04:28
Şikayet geri çekildiği için K&A.