Konu: [3.03.2021] - Carla_Cruse CAR-DM - CAR-RAMMING  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.03.2021 21:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carla_Cruse @EternaLL

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.03.2021 - 20:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bunun daha öncesinde bana PIT atmaya çalışıp, atamayıp Counter PIT yemişti, ve bu duruma sanırım birazcık kinlendi/sinirlendi. Ardından telefonla konuşurken SMB HWY yolu üstünde seyir halindeydim, videoda da görüldüğü üzere ilk başta Dodge'lamaya çalışıyorum fakat sonra telefona yanıt verirken arkamdan vurmaya başlıyor, ben de daha fazla aracıma zarar gelmesin diye araçtan iniyorum ve yayan olarak Dodge'lamaya çalışıyorum ama Dodge'layamıyorum. Yere düştükten sonra kişi beni aracının altına alıp CarDM atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://hizliresim.com/QRh1Kr
« Son Düzenleme: 03.03.2021 21:23 Levin404 »

#1 - 03.03.2021 21:22
Sebebsiz yere karakterime vurarak yere düşürdü ve /do Carla CK izni? filan diye sordu Olumsuz verince /do Kalıcı hasar izni? felan istedi Ve aracımla gezerken sürekli ESC P.İ.T attı, hatamı kabul ediyorum fakat kendisininde hataları yüzünden cezalandırılmasını talep ediyorum. https://cdn.discordapp.com/attachments/737724337443831881/816717886177411142/unknown.png

#2 - 03.03.2021 21:41
Evet, Carla karakterini dövdüm, fakat belli bir sebebim vardı; Dövdüğüm yerde bana PIT atıp RAM yapıp aracımı bozmuştu, aracımdan inmiştim ve gelip beni ezmeye çalıştı, ardından araçtan inip bana saldırmaya çalıştı ben de kendimi savundum ve ona saldırdım. Ayrıca, ESC PIT diye bir şey yok diye biliyorum dostum, ilk defa senden duydum. Ki, ESC'ye bile basmadım Addon kullanıyorum, ve bilgisayarım biraz eski drop yemem sana ESC Bug olarak gelmiş olabilir, yanlış anlamışsın demek ki. Ayrıca /do CK İzni? kadar normal bir şey var mı? Açıkçası bunu bir yanlış olarak görmen trajikomik. Eğer savunman bittiyse kararı yetkiliye bırakalım. İyi forumlar.

#3 - 03.03.2021 22:17
Merhabalar, şikayet incelendi. Carla Cruse karakteri cezalandırılacak.

İyi forumlar.