Konu: Jamal_Jeffrey - Aktif rolde /q - Refuse RP  (Okunma sayısı 248 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.03.2021 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jamal_Jeffrey - @aqadadas23

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Bay Side üyeleri - @Mococo @Ezinezkoa @Arslan_ @AlbertCastle @ArthurDrugS

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  SS'lerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.
- İllegal oluşum liderleri, birlikte 48 saat boyunca rol yapan karakterleri mantıklı bir sebebe dayanması suretiyle CK edebilme hakkına sahiptir. CK edebilmek için geçerli bir gerekçeye ihtiyacınız var. "Küfür ettiği için" tarzında bir sebep, mantıklı olmayacağı için CK izni geri alınır. Haksız CK edildiğini düşünen oyuncular da bu konuda CK'larını geçersiz sayabilir. CK kuralı, daha çok bir birlikte uzun süre rol yapan, zamanla yüksek mevkilerde yer edinmiş ve birliğe IC olarak gözle görülür derecede zarar veren kişiler için geçerlidir.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A Jamal_Jeffrey isimli karakter Bay Side Gangster Blood isimli birliğimizde 1 hafta rol yaptı sonrasında keyfi bir şekilde birlikten ayrıldı. Bize NC atacağını söylediği için rolde karakteri şehri terk etmiş gibi davrandık. Bir süre sonra halen aynı karakterle rol yaptığını gördük ve bu gün 16:30 sularında Bay Side üyelerinden bir kaçı, Jamal'ı Jefferson sokağında gördü. Karakterime haber verdiler ve bende Samuel Crook isimli karakter ile silahımı alıp motorla Jefferson'a doğru yola çıktık. Olay yerine gittiğimizde, Bay side üyeleri Jamal'ı kovalıyordu. Motordan inip kovolamacaya dahil oldum ve emotemi atıp Jamal'ı silahla sistemsel olarak düşürdüm. Tam CK rolünü gerçekleştiricekken şahıs bağlantı kopardı. Birliğimden 1-2 kişiyi olay yerinde bıraktım 10 dakika beklemeleri için ama şahıs oyuna giriş yapmadı. 15-20 dakika sonrasında ise şahısın alt karakter ile oyuna giriş yaptığını fark ettik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
Spoiler: GösterGizle
1-2-3. ss'ler şahıs ile girdiğimiz role ait, açıkça CK rolü esnasında bağlantı koparıp rolü kabullenmediği/rolden kaçtığı görülmekte. 4. ss'te şahısı 10 dakika kadar beklediğimiz gözüküyor diğer ss'ler ile karşılaştırabilirsiniz. 5. ss ise şahısın alt karkater ile oyuna girdiğinin kanıtıdır.

Ek açıklamalar(varsa):  Şahısın; Aktif rolde /q ve Refuse RP kapsamında ceza almasını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 03.03.2021 17:43 TuppeX »

#1 - 03.03.2021 17:45
Ek olarak, ss'lerde beyazlaştırdığım yerde "Samuel Crook" isimli arkadaşımızın oyunu mavi ekran veriyor bende; Hadi miraç. Gibi bir mesaj atıyorum birlik chate, adminlerin istemesi durumunda editsiz halini atabilirim.

#2 - 03.03.2021 17:49
Şahitliğimi onaylıyorum. Şahısın CK kapsamında cezalandırılmasını talep ediyorum.   :sampanya:

#3 - 03.03.2021 17:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 03.03.2021 18:04
Şahitliğimi onaylıyorum.  :vice:

#5 - 03.03.2021 19:43
@aqadadas23 en kısa sürede savunma yapmanız bekleniyor.

#6 - 03.03.2021 19:52
Ben burda savunma yapmalık bir şey görmüyorum sonuçta albert dc den lan lan jamal burda demeseydi bunlar olmucakdı bunu kabullenirlerse savunma yapmıyacağım

#7 - 03.03.2021 19:54
Ben burda savunma yapmalık bir şey görmüyorum sonuçta albert dc den lan lan jamal burda demeseydi bunlar olmucakdı bunu kabullenirlerse savunma yapmıyacağım
Öyle birşey demedi bile dostum kanıtın varsa mix yada meta yaptığımıza dair atabilirsin.  :sampanya:  O:-)

#8 - 03.03.2021 19:56
Meta yapmadığınıza dair yemin ede bilirmisiniz?

#9 - 03.03.2021 19:57
Sonuçta bunun meta olduğu çok bariz ilk albert geliyor sonra tüm kendini piru sanan topluluk garip diğilmi sence kankam O:-)?