Konu: Lopez Delgado - Mix.  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.03.2021 19:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lopez Delgado - forum ismini bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bay Side üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, öncelikle herkese iyi forumlar. Bugün 18:00 - 18:06 saat aralarında  Narco ve Bay Side adlı iki oluşum arasında, oluşum savaşı başladı. Rollerimiz gayet güzel ilerliyordu, arkadaşlara karşı bir ateş açtık ve aralarından bir kişiyi yaraladık (1'ci ss'tede görüleceği üzere.) Daha sonrasında, ben araçla ortamdan uzaklaştım, düşürdüğümüz şahısı araçla kaçırma rolüne giricektik kişi bacağından 2 mermi, birde rolsel olarak en başta vurdum yani.. Kişiyi ilk önce vurdum, yere düşürdüğümdede iki kere ayağına sıktım. Bu arkadaşı kaçırıyorduk, bagaja attık. Arkadaşın üstünü (2. sste görüleceği üzere.) aramaya koyuldum, ararkende glock-17 marka silahın kabzasıyla şahısa darbe vuruyorum bu bayıldığı anlamına geliyor. Daha üstünü ararken, karşı oluşumun r19 - r20 üyeleri geliyor ve aramızda çatışma dönüyor. Öncelikle bu arkadaş bu kadar yaralıyken ve daha yeni kanlı, canlı kaçırılmışken o kadar insanın arasında bagajdan nasıl haber verdi? Kişinin üstünü daha aramaya başlarken beni nasıl vurdular? Bunlar cevapsız sorular, ayrıca çatışma alanından epey uzaktayız bu arkadaşların bize doğru gelmesi için aradan en az iki dakika ya da bilemedin bir dakika geçmesi lazım, ben kaçırdığım gibi arkadaşın üstünü arıyorum ve adamlar direk olarak aktif rol bölgesine gelip ateş açıyor. Oluşumun r20 lideri ile konuştuğumda, herhangi bir ses kanalında olmadığını ve arkadaşın telefonla haber verdiğini, role uyduğunu söyledi. Bizde oluşum şikayeti açmak yerine "bireysel bir şikayet" oluşturma kararı verdik. Herkese iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1. Kanıt

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların birlik chati kontrol edilirse sevinirim.

#1 - 02.03.2021 19:39
Forum hesabını buldum. @Redkeys

#2 - 02.03.2021 19:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 02.03.2021 19:48
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 02.03.2021 20:10
Merhaba, keyifli rol için size teşekkür ederim. Şimdi izninizle savunmamı yapacağım. Sizinle sokakta bir role girdim, zaten karakterlerimiz aynı bölge de olduğu için birbirilerine çok sıcak kanlı bakmaları muhtemel değildi, zaten bu karakterimin sizinle ilk bölge savaşı değil, daha öncesinde de El Corona'da aynı olaylar yaşanmıştı, sonuç gene şikayetle bitmişti... Dediğim gibi, orada " Burası bizim. " , " Hayır bizim! " tarzı diyaloglar yaşandı ve sonucunda doğal olarak karakterime ateş açıldı. Daha sonrasında beni bagaja attınız, bu süreçte hiç bir şekilde telefonumu almadınız. Bagajda iken birlik liderim olan Francisco karakterine konum attım.  https://hizliresim.com/XEyGjR Daha sonrasında da arkadaşlarım geldi ve size ateş açtı. Jack Campell'la girilen her agresif rol sonrasında Jack Campell kendi tarafından mağlubiyete uğrarsa bir şikayet oluşturuluyor, kişiyi uyarmasak oluşum şikayeti açacaktı  Lütfen rolde kazanan ya da kaybeden taraf olsan da bundan zevk almaya bak, bizden kanıt istesen sana yollayabilirdik, bu kadar uğraşmaya gerek olmazdı. Bu arada Santi karakteri zaten beni vurduğunuzu görmüştü ve birlik liderim ve birlik üyeleri sizi aramaktaydı. https://hizliresim.com/XEyGjR
« Son Düzenleme: 02.03.2021 20:12 Redkeys »

#5 - 02.03.2021 20:29
Merhaba el corona rolleri çok geride kaldı karakterim nc atalı çok oldu her neyse burada konu aslında şu o kadar mermi yemişken ve yaralıyken nasıl telefonu açıp konum atabiliyorsun? Ayık olman bile aslında bir mucize karakterin acıyı hissetmiyor sanırım?

#6 - 02.03.2021 20:47
Merhaba el corona rolleri çok geride kaldı karakterim nc atalı çok oldu her neyse burada konu aslında şu o kadar mermi yemişken ve yaralıyken nasıl telefonu açıp konum atabiliyorsun? Ayık olman bile aslında bir mucize karakterin acıyı hissetmiyor sanırım?
Senin NC atman bir şeyi değiştirmez dostum, birliğinizde El Corona döneminden NC atmayan bir çok karakter bulunuyor. Dediğim gibi karakterimin acıya dayanıklılığı benim yönetimimde olan bir konu, ayağımdan vurulduğumu söylüyorsun, telefonu ellerimle kullanıyorum, araçtan inip koşmadım, sadece basit bir şekilde telefonumu çıkardım.
« Son Düzenleme: 02.03.2021 20:49 Redkeys »

#7 - 02.03.2021 23:24
Merhabalar, şikayet incelendi. Lopez Delgado karakterine /do'dan basit bir soru sorup durumunu öğrenmeniz mümkündü, böylece karakterin baygın olup olmadığını da öğrenebilirdiniz. Şikayet kapsamında hiçbir oyuncu ceza almayacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.