Hiç sokaktaki bir evsiz ile sohbet ettiniz mi? Eh, pek sanmıyorum. Ona neyi olduğunu sordunuz? Hayır mı, bunu duyar gibiyim dostum. Konuşmayı bırakalı epey bi' oluyor. Ama süslü sözlerin bendeki zamanı alkol aldığımda, onu her bıraktığımda bir de anlarsın ya dostum, ha? Bende ne dediğimi anlamadım, siz anladınız mı?
-
Bir çeyrek için ellerime dökün kendime bir damla daha almayacağıma söz verdim. İyi hooch çok teşekkür ederim ne demek istiyorsun ben banyoyu kullanamıyorum işimi başka yere götürüyorum. Beni dışarı atmayı deneyebilirsin, burada arkadaşımın etrafında evsiz kimse istemiyorum. Joan arkadaşım salak ve buradaki arkadaşımın üçüncü bir tekerleğe ihtiyacı yok, hayır sana daha sonra pislik benim mahallemde ne yapıyorsun buradan defol, mahvediyorsun. Bu benim için göz yumruğu istiyorsun. İşitme problemin var yemin ederim. Yüzünü kıracağım. tarzını beğendim youngblood. Buralarda açsan o tarafa gitmek istemezsin bu sokakları biliyorum benden bir ayak iş ifalan yapmamı istiyorsun, taco ya da başka bir şey için senden hoşlanıyorum adamım gerçekten yapıyorum. Hey ortak görünmez miyim zorlanmayacağım. Buradaki sorunlar bayım, hiçbir şey söylememize gerek yok ben gittim deli bir anneydi. Bu yerden nefret ediyorum, şehrin hayat dolu yılını bu zamanında kokusunu seviyorum.