0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Tempest - 02.03.2021 03:19 Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Giardano - @Çocukadam1Olaya dahil olan şahit karakter adı: " YOK "Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.03.2021 - 02:20İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: AlıntıGüvenli bölgede agresif rolYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, GYM Hakkım dolduğu için GYM'ye gittim, kas yeteneğine çalışırken yanıma Brian ve 2 arkadaşı daha geldi. HIZLI OL ! , ÇABUK OL ! gibi cümleler kullanmaya başladı daha sonra bağırma dediğim zaman ise bağırırsam ne olur diye cevap verdi daha sonra 4 GYM hakkım bittikten sonra buyur geç dedim ve arkamdan gelmeye başladılar, GYM çıkış yerine agresif rol yapmaya başladılar. Vice Roleplay'ın forum sayfasında paylaşılan " Güvenli Bölgeler " yerinde 7.6. maddesi ( Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel) diye geçiyor zatenŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa):
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Giardano - @Çocukadam1Olaya dahil olan şahit karakter adı: " YOK "Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 2.03.2021 - 02:20İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: AlıntıGüvenli bölgede agresif rolYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, GYM Hakkım dolduğu için GYM'ye gittim, kas yeteneğine çalışırken yanıma Brian ve 2 arkadaşı daha geldi. HIZLI OL ! , ÇABUK OL ! gibi cümleler kullanmaya başladı daha sonra bağırma dediğim zaman ise bağırırsam ne olur diye cevap verdi daha sonra 4 GYM hakkım bittikten sonra buyur geç dedim ve arkamdan gelmeye başladılar, GYM çıkış yerine agresif rol yapmaya başladılar. Vice Roleplay'ın forum sayfasında paylaşılan " Güvenli Bölgeler " yerinde 7.6. maddesi ( Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel) diye geçiyor zatenŞikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa):
Güvenli bölgede agresif rol