Konu: [01.03.2021 - Ashley_Clark] Fear RP + Retarted RP  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.03.2021 22:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ashley Clark - @Jaster

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.03.2021  21:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
20-) İLLEGAL BİRLİK KURALLARI

İllegal birliklerin kuralları alttaki konuları içermektedir. Ulaşmak için https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=92366.0

— Genel Kurallar ve Konu Düzeni
— Bölge Onayı, Bölge Savaşları, Bölge Sistemi ve Bölge Kuralları
— Onaylı Oluşum
— Brawl, Çatışma ve CK Kuralları/PK
— Birlik - Faction Management Etkileşimi
— Birliklerin Kapatılması Hakkkında
— Senaryo Birlikleri Hakkında
— Sıkça Sorulan Sorular

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Barın önünde beklerken birden kişi geliyor ve onaylı hood bölgesinde böyle bir agresif rol sergiliyor. Kişinin kinini ve neden böyle bir rol yaptığını bilmiyorum. Yan karakteri ve 1 level. Gelip küfürler savurup asla korku rolü yapmıyor, fazla agresif. İnatla konuşmaya çalışıyorum fakat karşılık vermiyor. Rolsel olarak bir kez vurmaya kalktım, ardından karşılık verip vurmaya başladı. Sonrasında karşılık verip ona vurdum ve yere serdim. Doğru bir şekilde rolü devam ettirip olması gerektiği gibi kişiyi kovdum. Kanıtlarda da göreceğiniz gibi giderken de tehdit ediyor ve tırla gelip aynı olayı tekrar gerçekleştireceğini söylüyor, kahkaha atıyor vesaire. Diyeceğim başka bir şey yok. Gereğinin yapılmasını istiyorum, teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kurallarda Retarted RP'yi göremedim ya da yok. O yüzden alıntılayamadım.

« Son Düzenleme: 01.03.2021 22:22 Shtaloj@ »

#1 - 03.03.2021 04:53
@Jaster savunmanız bekleniyor.

#2 - 04.03.2021 14:14
Öncelikle merhabalar, yan karakterim bu tavırı sergilemesinin sebebi var, Shaun Marx bir önceki ana karakterimdi, ve Buffalo'da supportdu. Uyuşturucuya alıştığı Buffalo'dan arkadaşı olan Peter Hogan ile dostdu ve Uyuşturucuya bir süre başladıktan sonra bağımlı hale geldi  bağımlılık seviyesi 250 lilerde felandı Ashley ise onun kuzenidir ve bu durumu bildiği için kinlidir, dolayısı ile kini ve nefretinden dolayı böyle bir tavır sergiler, o yüzden klübe kinli davranıyor.

#3 - 04.03.2021 22:26
Anlıyorum. Bu karakterinizle de dayak yediniz, bir sonra ki karakterinizle de kinli bir şekilde gelmenizi bekliyorum. Fear RP kısmını nasıl açıklayacaksınız peki?

Öncelikle merhabalar, yan karakterim bu tavırı sergilemesinin sebebi var, Shaun Marx bir önceki ana karakterimdi, ve Buffalo'da supportdu. Uyuşturucuya alıştığı Buffalo'dan arkadaşı olan Peter Hogan ile dostdu ve Uyuşturucuya bir süre başladıktan sonra bağımlı hale geldi  bağımlılık seviyesi 250 lilerde felandı Ashley ise onun kuzenidir ve bu durumu bildiği için kinlidir, dolayısı ile kini ve nefretinden dolayı böyle bir tavır sergiler, o yüzden klübe kinli davranıyor.
« Son Düzenleme: 04.03.2021 23:43 Shtaloj@ »

#4 - 06.03.2021 13:00
Ashley karakteri Fear RP ihlali yüzünden ceza alacak.