Selam herkese savunmamı kısa ve öz tutacağım,
Video'nun orjinali bende vardır, yönetim istediği taktirde editlenmemiş halini atarım. Video'yu 0.25'de izlerseniz zaten ilk önce 2 body atıyorum daha sonra mouse'umu kafasına çeviriyorum herkesin yapabildiği gibi, dikkatle izlenirse bu zaten belli. Düşük sensvity kullanıyorum ve herkes gibi ateş ederken mouse titriyor o anki adrenalin ve heyecanla. Hile kullanıyor olsaydım bu videoyu upload etmezdim emin olabilirsiniz, videonun geri kalan kısmında neden o halde kafalarına ateş etmiyorum? Çünkü elimi kendim yönetiyorum hile değil, basit bir şey. Her FPS oyuncusunun yaptığı body vuramıyorsan HS dene klasiği. Oyunda kazanamadığınız savaşları hep oyun dışına taşıyorsunuz, altta da verdiğim video orjinalidir.
Selam. Olayla alakam yok ama bilgi vereyim. Saniyr 12 ye alalım. Karen ateş edenin önünden geçtiği için yeşil tik Karen Murphy karakterinin üzerinde çıkıyor, aim olsaydı eğer aim Karen karakterine kilitlenip takip ederdi. Kaçan şahısın üzerinde tik yok o konularda aim fayda etmez.
Savunmam bu kadar, eğer başka sorular gelirse kesinlikle cevap vereceğim. Fakat tekrardan söyleyeyim, asla hile açan ve açtıran birisi değilimdir.