Konu: [27.02.2021 - Tunka Kovman] GBİ - NOOB DM - EMOTESİZ İŞLEM - AGRESİF ROL  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2021 19:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tunka Kovman @Heavy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lennon Rexha @memistheking
Mia Scofield @mia_0
Atlanta Rexha @Edricks
Polina Rexha @burakicbudak
Etienne Greshnov @Clay

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.02.2021 - 01:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak, hapis veya yasaklanma.
Alıntı
NOOB DM.
Alıntı
Emotesiz İşlem
Alıntı
Agresif Rol
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 27.02.2021 günü saat 01:00'a yakın saatlerde erkek kardeşimin hastaneye yatırıldığını eşi Atlanta Rexha tarafından gelen telefonla öğrendim ve Mia Scofield ile beraber Coffman Premium Hospital'e geçiş sağladık. İçeriye girdiğimizde Lennon Rexha yani kardeşim yatakta yatıyordu. Lennon'un tam karşısında "Tunka Kovman" sert bir şekilde Lennon karakterine çıkışıyordu, ses çıkarmadım. Daha sonrasında "Polina Rexha" karakteri bana ilk ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi "kim bu?" havasında soru soruyor ve ben aramızda olan diyalogda bile "Ne bileyim?" havasında konuştum. Daha sonrasında "Tunka Kovman" karakteri ekran görüntülerinde görüldüğü üzere bana ve Polina'ya durduk yere "Burada hasta var, siktirin gidin dışarıda konuşun." diye bir cümle kuruyor. Ardından ben "Sanane kardeşim." dedim-. Daha sonrasında Tunka Kovman, "Çocuk oynatmıyoruz burada." diyince Polina karakteri bizim Lennon'un yakını olduğumuzu belirtmek için ayrıyeten, hakarete ve ağır bir küfüre maruz kalındığı için "Kuzeniyiz gerizekalı" diyor. Onun üzerine Tunka Kovman, bana şöyle diyor: "Sikerim o ağzını düzgün konuş." sonrasında ben ufak bir karşılık verince şahıs direk olarak "GÜVENLİ BÖLGE" olarak kabul edilen Coffman Premium Hospital'de  "EMOTESİZ İŞLEM İLE NOOB DM" atmaya başlıyor... Önce Polina Rexha yani kız kuzenime saldırıda bulundu. Onu fark ediyorum ve kural ihlaline kural ihlali ile karşılık vermemek için herhangi bir saldırıda bulunmadım. Tepkimi küfür yoluyla belirtene kadar Polina karakterini bitirdi ve beni yaralıya düşürdü. Kendisinin verdiği hasarı ekran görüntülerini iyi incelerseniz, dakikalar ve can barıma göz atarak anlayabilirsiniz. Kendisi bana NOOB DM atarken ekran görüntüsü almışım zaten. Daha sonrasında Lennon Rexha karakterine karşı ölüm tehditinde bulunuyor: "Lennon, aileni tek tek öldüreceğim haberin olsun. Rusya'dan döndüğümde hepsinin işi bitmiş olucak." Daha fazla açıklama yapmama gerek yok sanırım. Yeterli kanıtları ekran görüntüleri bölümünde paylaştım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi 39 seviye. Bu seviyeye gelene kadar SAMP terimlerini iyice bildiğini zannediyorum. Eğer o terimlerdeki kurallara uymuyorsa bir art niyet düşünürüm. Ayrı olarak kişinin iletilerinden kendisine açılmış eski şikayetleri incelediğimde bir ekran görüntüsü gördüm. O ekran görüntüsünde  eski karakteri "Jimmy Layton" adlı eski karakterinin OOC CEZA kayıtarına baktığımda aynı cezaları tekrar aldığı ve farklı suçlardan dolayı kabarık görüyorum.
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak şimdiye kadar hiç role girmediği ve bu kural ihlallerinin boğuştuğu rol sırasında bulunmayan Leonidas Rexha karakterine karşı sırf soyadı "REXHA" olduğunu bildiği için "Metagaming" yapıyor.

Kişinin GBİ (hastane) -  Agresif Rol - NOOB DM - Emotesiz işlem, kapsamlarında ceza almasını/yasaklanmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 27.02.2021 21:16 Rexha »

#1 - 27.02.2021 20:11
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Herhangi bir emote vermeden saldırdığı SS'de gözükmekte, admin kararına bırakıyorum  :palmiye: :vice:

#2 - 27.02.2021 20:24
Merhabalar şahitliğimi onaylıyorum en ağır cezayı hakettiğini düşünüp sizden arz ediyorum teşekkürler.

#3 - 27.02.2021 20:25
Şahitliğimi onaylıyorum, durduk yere rolümüzü baltaladı. Admin kararına bırakıyorum.

#4 - 27.02.2021 20:52
Selam, şahit olarak gösterilme sebebim orada bulunmamdı. Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 27.02.2021 21:05
Merhaba, şahitliğimi onaylıyorum bende hastane içerisindeydim o anda, kişinin gerekli cezayı almasını arz ediyorum, saygılar.

#6 - 02.03.2021 21:38
@Heavy en kısa sürede savunma eklemeniz bekleniyor.

#7 - 02.03.2021 21:46
Merhaba, iyi forumlar.

IC olarak yakın bir dostum hastaneye kaldırıldı ve bende hastaneye gidip konuşmaya başladım, yanında ki arkadaşlarından 2 kişi bana karşı bir kaç laflarda bulundular, buradan git gibi. Şahıslara kardeşim burada gibi tavırlar sergiledim ve bende onlara fazlasıyla agresif davrandım, bu konuda hatalıyım ve kusura bakmayın. OOC olarak elimde sigara olduğu için yanlışlıkla mausun sol tıkana bastım 2 kez ve şahıslara yumruk attım, /b'den delete yazıcaktım fakat rol ortasında olduğumuz için yapmadım, şahıslardan biri siktir git diyerek laflar sergilemeye devam etti ve bu konuda bende hata yaptım ve şahıslara saldırdım, saldırı karşılıklı oldu bende yaralandım karşı tarafta saldırdığı için yaralı hale düştü. Teşekkür ederim, hatalı olduğum anlar var ve bunun içinde özür diliyorum. İyi roller, iyi forumlar. :vice: :o

#8 - 02.03.2021 21:54
Merhabalar, şikayet incelendi. Tunka Kovman karakteri şikayet kapsamında ceza alacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.