Konu: [27.02.2021 - Maske] Bug Abuse  (Okunma sayısı 444 defa)

#0 - 27.02.2021 14:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_17415

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Fabiona_Angelo

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: PD rp olarak iki farklı bölgeden ihbar alıyoruz, ikisinede bakıyoruz ve eski ihbar bölgesine geri yöneliyoruz, yöneldiğimizde maskeli olan bu arkadaş ilk baş da evden çıkıyor, elinde torba vesayre göremiyoruz, ardından şüpheleniyoruz ve farlarımız kapalı arkadaşı izliyoruz yine bir şey göremiyoruz, yaklaştığımız da arkadaşımız evden çıkıyor ve elinde çuval gözükmüyor, paniğe kapılıyor aracına geçip motorunu çalıştırmaya çalıştığın da eline torba geliyor ve araçtan mecbur iniş sağlıyor, kendisi bug kullanıyor ve bunu bildirmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.03.2021 18:51
Selamlar,
 Hemen konuya girmek istiyorum, evet maske numarası bana ait burada yapılanın bug olduğunu bile bilmiyorum eve girip "ecal" yazdığım da karakterim otomatik olarak yürümeye başladı bug'u o an ilk defa keşfettim bug'u devamlı/sürekli kullandığım söylenemez tek seferlik bir şeydi zaten videodaki tepkilerim ile ne yapacağımı bilemiyorum elim ayağıma dolaşıyor yani zaten şu şikayete söylenecek çok bir laf yok, gerekli işlem uygulansın iyi akşamlar dilerim.

#2 - 20.03.2021 10:35
Merhabalar, şikayet incelendi.

Dushane Kamulete karakteri Bug Abuse ihlalinden cezai işleme tabii tutulacak.