Konu: Javis_Just  (Okunma sayısı 108 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.02.2021 13:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Javis_Just @JvS123w

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37- ) Non-RP , Rol Bölme
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: javis karakterini onaylı hood bölgesinde Matt Tyler' arkadaşım vuruyor, Javis karakterini aracıma atıyorum ceplerini aramak için. Emoteyi vermeme rağmen arkadaş araca binmiyor, bir saniye diyip atm'ye kadar koşup bütün parasını yatırıyorki alamayayım diye.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Vurulma SS'i
Spoiler: GösterGizle

---

---
Koşmaya başlıyor.

---

---
Parasını yatırıyor.

---

Ek açıklamalar(varsa): Bu oyuncu sürekli olarak Idlewood gibi aktif rol bölgelerinde trol yapıyor. Bu durumdan bir kaç ceza yemiş zaten. Gereği yapılmasını istiyorum. Bu gibi trol oyuncular + olarak PM kapatması insanı daha çok sinirlerini bozuyor. Açık tutsa bir uzlaşmaya varıcağım arkadaşla ancak sanırım Trol için bu sunucuda oynuyor.

#1 - 28.02.2021 14:36
Ben orda nasıl araca bineyim orda ben yaralıydım çok yalan söyleme rolsüzlerle rol yapınca çok yoruluyorum.

#2 - 28.02.2021 15:36
Sen araca binmiyorsun dostum, ben seni araca koyuyorum. Rolsüzlerle rolüm yok derken neyi ima ettin anlayamadım.

#3 - 02.03.2021 20:01
Şikayet incelendi. Javis Just karakteri ceza alacak.

K&A