Konu: Omuzda boombox taşımak.  (Okunma sayısı 371 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 28.02.2021 16:45
Destekliyorum, Roller açısından daha güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 01.03.2021 00:32
Destekliyorum, aynı bölgede ki boombox'ların çatışma olanağı yok çünki yere konulan bir boombox'da ikincisi konulamıyor.
Boomboxlar hareket halinde olacak başka bir boombox alanına yürüyerek girdiğinde sistem seni boombox alanı dışına atamayacağına göre çakışma durumu söz konusu olacak, bu durumda kim hangi boomboxa yakınsa onun sesi duyulacak büyük ihtimalle, iki bomboxu birbirine omuzda taşıyarak yaklaştırdığımızda ise sistem sürekli iki boombox arasında geçiş yapacak büyük ihtimalle sürekli geçişlerden dolayı crash problemine sebep olacak. Kötü niyetli bir oyuncu bu şekilde aktif rol bölgelerine zarar verebilir. Ayrıca iki boombox çok yakına yaklaştırıldığında tekinde troll şarkı açıldığında hangi boomboxdan troll şarkı geldiğini anlamak bile imkansız hale gelebilir. Diğer bir yöntem iki boomboxun sesi birbirine karıştırarak devam edebilir, mesafeye göre şiddeti artar sesin bunda da iki boombox dipdipe konulduğunda tekinde troll şarkı açıldığında hangi boomboxdan geldiğini anlamak imkansız olacak. (Bu ikinci yöntemin SAMP'da gerçekleşmesi imkansız diye biliyorum.) Aktif taşınabilir bir boomboxda çakışma durumu olmaması söz konusu olamaz maalesef. Önemli olan çakışma durumunda nasıl bir senaryo izleneceği belirlenmesi.
Haklısın katılıyorum fakat biraz üstünde durulursa fikirlerle ilgili çözüm bulunabilir diye düşünüyorum. İkisinin de sesi kesilebilir belirli bir süre yakınlıkta belki. Troll şarkı olayına gelirsek burada birz haklısın fakat trollleri bir kenara bırakırsak sokakta omzunda boombox olan ve break dance yapan kişileri hayal etmek hoş olurdu güzel bir hava katardı troll kitlenin bunları engellemesi üzücü. Her şeye çözüm buunabilir gibi yinede.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
darkangel07, VictoryTR,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 02.03.2021 02:10
Yapılması zor(SAMP izin vermeye de bilir), bir o kadar da trolle açık bir sistem.
Eğer ki Hood onaylı birliklere ve ya belirli seviyelere ulaşmış kişilere verilirse güzel olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 02.03.2021 16:03
Troll durumu artar artı olarak boombox olduğu yerden başka biryere haraket etmiyor olduğu yerde sabit kalıyor bunu denedim bu yüzden desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok