Konu: Mülk Değerinin Üzerinde Satış - Betty Corinne  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2021 16:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Betty Corinne - @BYyaho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/02/21 15.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İşyeri, ev ve araç satışlarında sistemsel fiyatın maksimum $50.000 + varsa dekor/modifiye parası üstüne satabilirsiniz. Örneğin sistemsel fiyatı 50.000$ olan bir eviniz var, 20.000 dolarlık dekor satın aldınız. Maksimum 50.000(sistemsel ev parası) + 50.000(kural dahilinde + para) + 20.000(dekor parası) fiyatına satabilirsiniz.

CEZASI: Hapis ya da yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlanlar sayfasında geziniyordum, sayfada bir ev beğendim ve 100.000$ fiyatlı bir evin 300.000$'a satıldığını gördüm. Yukarıda gözükmesi için bu fiyata koyulduğunu sandım fakat Betty Corinne karakterini aradığım zaman satmak istediği fiyatın bu olduğunu öğrendim. Kendisi ilk önce kafasında belirlediği bir dekor fiyatı ile beni kandırmaya çalıştı, ooc yalan söyledi. Ona böyle bir fiyat olmadığından bahsettim. Kişiye mülk satışlarındaki üst limit kuralını anlattım fakat bana kendisinin bu kuraldan haberinin olduğunu kendisinin de dolandırıldığı için bu fiyattan satmak istediğini herkesin de birbirini dolandırdığını anlattı. Size yapılan bir ihlale karşı başkasını mağdur etmeye çalışmak ne yazık ki hoş bir davranış değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kural ihlalinden haberdar olan fakat bu tarz bir şeyden şikayet edilmeyeceğini düşünen arkadaşlarımız yapıyorlar sanırım bu ihlali. İhlal yaptıklarını belirttiğim zaman satmıyorum diyerek ihlalden haberdar olan kişileri erteliyorlar, bilmeyen birisini arıyorlar. İhlal olduğunu belirttiğim, detaylı bir şekilde açıkladığım halde pek etkili olduğunu sanmıyorum. Betty Corinne karakterinin emsal olacak bir şekilde caydırıcı bir ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 25.02.2021 21:06 ba2handro »

#1 - 25.02.2021 16:11
Tyrone Foster adlı kullanıcı haklı, Vice Malldaki evleri 400k gibi bir miktara bile satışa koyanlar var. Ve bunlar azalmıyorda ne kadar yasak olsa bile yinede bu kadar üst miktarda  satışa çıkartıyorlar. Vice Roleplay  yetkililerinin gereğini en iyi şekilde yapıcağına inanıyorum. :o :vice:

#2 - 25.02.2021 16:16
Merhaba, evi dün 250k'dan aldım, diğer ViceMall'da 300k'ya ev satan kişilere bu durumu bildirdim. Aynı şekilde onlarda 250-200 fiyatı üzerinden aldığını belirtti, 250k'ya aldığım evi maalesef 150k'dan veremeyeceğim için yapabileceğim birşey bulunmamakta. 250k'ya aldım 50k koydum 300k'ya ilanlara koydum, benden önceki sahibi 250'dan bana satış gerçekleştirdi, indirim olmadığını söyledi. Bu kuralı söyledim ancak herkes aynı cevabı verdi, benlik birşey yok. Vice Mall'da 300-350k'dan ev satıyorlar, ilanlardan göz atabilirsiniz. İyi roller.

#3 - 25.02.2021 16:24
Merhaba, evi dün 250k'dan aldım, diğer ViceMall'da 300k'ya ev satan kişilere bu durumu bildirdim. Aynı şekilde onlarda 250-200 fiyatı üzerinden aldığını belirtti, 250k'ya aldığım evi maalesef 150k'dan veremeyeceğim için yapabileceğim birşey bulunmamakta. 250k'ya aldım 50k koydum 300k'ya ilanlara koydum, benden önceki sahibi 250'dan bana satış gerçekleştirdi, indirim olmadığını söyledi. Bu kuralı söyledim ancak herkes aynı cevabı verdi, benlik birşey yok. Vice Mall'da 300-350k'dan ev satıyorlar, ilanlardan göz atabilirsiniz. İyi roller.

Ne yazık ki aldığınız fiyatın üzerine 50.000$ koyarak satış yapamazsınız, sistemsel fiyatının üzerine 50.000$ koyarak satış yapabilirsiniz. Kuralı tam olarak anladığınızı düşünüyorum, fakat yazdığınıza göre bu ihlale devam edecek gibisiniz. Herhangi bir ekleme yapmayacağım, ilgili yöneticiyi bekliyorum.

#4 - 25.02.2021 16:26

Ne yazık ki aldığınız fiyatın üzerine 50.000$ koyarak satış yapamazsınız, sistemsel fiyatının üzerine 50.000$ koyarak satış yapabilirsiniz. Kuralı tam olarak anladığınızı düşünüyorum, fakat yazdığınıza göre bu ihlale devam edecek gibisiniz. Herhangi bir ekleme yapmayacağım, ilgili yöneticiyi bekliyorum.
Merhaba, mantıken düşündüğümüzde 250k'ya aldığım evi 150'ya satamam  :) Yapabileceğim hiçbirşey yok, ilanlardan evi kaldırdım zaten. Dediğim gibi ilanlarda 300-350k'ya Vice Mall'da ev satanlar hala bulunuyor.

#5 - 25.02.2021 17:31

Merhaba, mantıken düşündüğümüzde 250k'ya aldığım evi 150'ya satamam  :) Yapabileceğim hiçbirşey yok, ilanlardan evi kaldırdım zaten. Dediğim gibi ilanlarda 300-350k'ya Vice Mall'da ev satanlar hala bulunuyor.

Dediğim gibi üstüne satılamaz, aktif olarak serbest bir piyasa işlemiyor.

#6 - 25.02.2021 18:57

Dediğim gibi üstüne satılamaz, aktif olarak serbest bir piyasa işlemiyor.
Adam bana 250k'dan aşağıya satmıyor, şikayet açsam ona başkası o fiyattan sattı, ona açsam o ona o fiyattan sattı, bu bir zincirleme kaza gibi. Dönüşü olmayan bir kaza, 250k'ya aldığım evi 150k'dan satmamı beklemeyin.

#7 - 26.02.2021 02:35
Ekleme yapmayacağım, şikayet sonuçlanabilir.

#8 - 26.02.2021 14:42
Merhaba,

@BYyaho Evin satış fiyatını kurala uygun bir şekilde düzenleyin. Mülk değerinin üzerinde satış tespit edilirse ilgili karakter yasaklanacak, konunun takibinde olacağız.

Şikayet kapatıldı.