Konu: Andre_Davis + Jeronimo_Marti (TROLLİNG, CAR-RAMMING)  (Okunma sayısı 429 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.02.2021 23:06
Öncelikle Andre karakteri brystal birliğinden çıkalı 1 2 ay oluyor ben ise çıkalı 4 5 gün oluyor. Aynı  zamanda arkadaşının kanıtlarını neden veriyorsun ki? Sizi ezdiğimiz kanıtları buraya gönderirsen sevinirim çünkü biz sizi ezmedik kanıtları gerçekten bekliyor olacağım.
Selam @kiorollin ;

Arkadaşım sana konuyu hiza etmek biraz zor olucak gibi, ekran görüntülerine bakarsan kafana "Tavuk" maskesi geçirip sokakta terör estiriyorsunuz, yukarıda beni ezdiğiniz görüntüler mevcut, sana bunu en içten şekilde söylüyorum, bundan bir-iki gün öncesinde çok güzel roller çıkarıyorduk, oyunu bırakmayı, ara vermeyi ön görüp rollerimizi baltalamanız hoş değil gerçekten, sonuncu defa söylüyorum;"Savunma yapın"

Ekran görüntülerinde herşey mevcut, daha fazla "gerçekten görmek istiyorum atar mısın?" gibi yanıtlar göndermek yerine şikayeti ve gönderdiğim SS'leri dikkatlice inceleyebilirsin, son defa söylüyorum, ufak yanıtlar ile burayı kirletip yetkililerin aklını karıştırmayalım, tek yanıt olarak Savunma yapın o zaman konu daha detaylı konuşulur, "beni ve birlik üyelerini ezip dövmek için" geçerli bir sebebin var ise şikayet kapanır-ki öyle bir şey olduğunu sanmıyorum.

Normalde bu yanıtı atmayacağım, şikayet çok karıştı. Lütfen sizden ricam savunma yapın, mantıklı bir sebep ön görülürse şikayet kapanır, admin kararı.
Lütfen savunmada bizi neden ezip dövüp düşürdüğünüzüde açıklar mısınız? Lütfen kanıt istiyorum demeyin, şikayeti inceleyin, gerekli kanıtlar orada, ezdiğiniz, vurduğunuz, bu son yanıtım, siz savunma yapana kadar geri dönüş yapmayacağım.

Kaliteli ve seviyeli forumlar.  :vice:

#11 - 26.02.2021 09:40
Merhabalar iyi günler dilerim, söylediğiniz üzere arabayla sizi ezip dövmüşüz. Burada bir rol hatası olduğunu düşünmüyorum ve trollinge nerden bağladığın hakkında bir fikrim yok. Tamircinin önünde durduk yere arabamızı çalıp kaçtın ve sonrasında geri dönüp "Nasılsınız?" yazıp dalga geçince Jeronimo karakteri doğal olarak arabasını senden geri aldı. Benim seni dövme sebebim ise aynı sebepten; arabayı çalıp kaçtıktan sonra dalga geçmendir. İyi forumlar.

#12 - 26.02.2021 11:48
Merhabalar iyi günler dilerim, söylediğiniz üzere arabayla sizi ezip dövmüşüz. Burada bir rol hatası olduğunu düşünmüyorum ve trollinge nerden bağladığın hakkında bir fikrim yok. Tamircinin önünde durduk yere arabamızı çalıp kaçtın ve sonrasında geri dönüp "Nasılsınız?" yazıp dalga geçince Jeronimo karakteri doğal olarak arabasını senden geri aldı. Benim seni dövme sebebim ise aynı sebepten; arabayı çalıp kaçtıktan sonra dalga geçmendir. İyi forumlar.

Araç size ait değil, gönderdiğin SS benim ekran görüntümden alınmış, aracın içinde kimse yok iken araca binilebiliyor, size kuralları okumanızı söylemiştim.

Kısa yanıtlar atmak yerine size savunma yapmanızı söyleştim, üstünden 12 saat geçti. Karşı tarafın savunma yapmaması sebebi ile şikayetin sonlanmasını arz ediyorum.

Kaliteli ve seviyeli forumlar.
« Son Düzenleme: 26.02.2021 11:50 Syeezow0 »

#13 - 26.02.2021 12:16
Bu kadar kasılmaya gerek yok, cevabı adminlere bırakıyorum.

#14 - 26.02.2021 19:10
Şikayet sonuçlanabilir.

İyi forumlar.  :vice: :nays:

#15 - 02.03.2021 21:44
Merhabalar, şikayet incelendi. @kiorollin kullanıcısının yaptığı hata ekran görüntülerinde açıkça belli oluyor, kendisi ceza alacak.

İyi forumlar, şikayet kapatıldı.