Konu: Andre_Davis + Jeronimo_Marti (TROLLİNG, CAR-RAMMING)  (Okunma sayısı 422 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2021 14:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre_Davis @Bloosy & Jeronimo_Marti @kiorollin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brystal Death Row Mafia Bloods üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bundan bir kaç gün önce SA:MP platformuna ara vereceklerinden bahsettiler, birlikten ayrıldılar.
İki-üç gün geçti ve bu gün CJ attıklarına dair ekran görüntüm yok, fakat araca CJ atarak herkese CarRamming yapmaya başladılar, Brystal hoodundan son hız Jester ile geçip herkesi ezdiler, onlar ile role girmeyi denedim, belki bir şekilde ortak noktaya ulaşabiliriz diye, kavga rolü döndürdüler ve CarDM atmaya başladılar,
oyunu bırakmalarını ön görüp herkesi trolleyerek rollerimizi baltalıyorlar, gerçekten böyle olaylar yaşandıkça tadımız kaçıyor. İki-üç arkadaşımız rol esnasında sistemsel olarak CarDM sebebi ile düştü, ekran görüntülerini aşşağıya bırakacağım. Birlik hoodumuzdada iki arkadaşımızı düşürdüler, videodaydık sanıyorduk videoda değilmişiz, gerekli kanıtlar aşşağıda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Oyunu bırakıp gerçekten herkesin oyununu baltalamak kötü bir durum, cezalandırılmalı.  :vays: :nays:

#1 - 25.02.2021 14:20
Araba dolandırıcılığıda yaptılar bundan 10 dakika önce Trolling yaptıklarını düşünüyorum gerekli cezayı talep ediyorum!

#2 - 25.02.2021 14:22
Araba dolandırıcılığıda yaptılar bundan 10 dakika önce Trolling yaptıklarını düşünüyorum gerekli cezayı talep ediyorum!

Dostum lütfen başka bir şikayet sayfasında kendi durumlarını dile getirme, ekran görüntüleri ile şikayet oluşturabilirsin.
İyi forumlar.

#3 - 25.02.2021 14:27
Kabul etmiyorum, araba dolandırıcılığı vesaire yapmadık kanıtları varsa arkadaşı foruma beklerim aynı zamanda CJ'de yapmadık bu arkadaş saçmalıyor. Dostumuz burada emote verip arabayı elimizden alıyor ve /dene bile atmadan sadece emote yapıp f basıyor böyel durumlarda /dene'de yapılması gerek kabul etmiyorum ve burada her tarafında hatası olduğu için delete istiyorum.

#4 - 25.02.2021 14:30
Kabul etmiyorum, araba dolandırıcılığı vesaire yapmadık kanıtları varsa arkadaşı foruma beklerim aynı zamanda CJ'de yapmadık bu arkadaş saçmalıyor. Dostumuz burada emote verip arabayı elimizden alıyor ve /dene bile atmadan sadece emote yapıp f basıyor böyel durumlarda /dene'de yapılması gerek kabul etmiyorum ve burada her tarafında hatası olduğu için delete istiyorum.
+1, aynı şekilde

#5 - 25.02.2021 14:32
Emote vererek araca bindiğimde siz aracın içinde değildiniz, kanıtınız varsa atabilirsiniz, aracın içinde kimse yokken ve kapısı açık iken neden /dene komutunu vereyim, emotemi vererek içinde "Kimse olmayan" araca bindim, ilerledim.

Yaptığın ihlal ortada, Car-ramming yapıyorsun, trollüyorsun. Savunmanı yapabilirsin, admin kararına bırakalım.

Ayrıca içinde kimse olmayan bir araç için /dene komutu vermek zorunlu değil, Ana Sayfa > Sunucu bilgileri > Sunucu kuralları > Oyun kuralları
Kurallara göz gezdirmelisin arkadaşım, boş araca binmek için emote vermenin bir hata olduğunu sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 25.02.2021 14:36 Syeezow0 »

#6 - 25.02.2021 14:38
Aracın içerisindeydik aracın içinde olmadığımıza dair kanıtın varsa buraya göndermeni bekliyorum.

#7 - 25.02.2021 14:40
Aracın içerisindeydik aracın içinde olmadığımıza dair kanıtın varsa buraya göndermeni bekliyorum.
Dostum aracın içindeydik diyerek boş yere sallıyorsun, kanıtı benim atmam gerekmiyor. Şikayeti ben oluşturdum, iftirada sen bulunuyorsun. Eğer iftiramı kanıtlayabilirim diyorsan ekran görüntüsünü atabilirsin, ufak yanıtlar atmak yerine savunmanı yapabilirsin. Burayı daha fazla kirletmeyelim, savunmanı yap, admin kararına bırakalım. Yaptığın Car-Ramming ihlali ortada, zorlamayalım.

#8 - 25.02.2021 16:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andre_Davis @Bloosy & Jeronimo_Marti @kiorollin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brystal Death Row Mafia Bloods üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar bundan bir kaç gün önce SA:MP platformuna ara vereceklerinden bahsettiler, birlikten ayrıldılar.
İki-üç gün geçti ve bu gün CJ attıklarına dair ekran görüntüm yok, fakat araca CJ atarak herkese CarRamming yapmaya başladılar, Brystal hoodundan son hız Jester ile geçip herkesi ezdiler, onlar ile role girmeyi denedim, belki bir şekilde ortak noktaya ulaşabiliriz diye, kavga rolü döndürdüler ve CarDM atmaya başladılar,
oyunu bırakmalarını ön görüp herkesi trolleyerek rollerimizi baltalıyorlar, gerçekten böyle olaylar yaşandıkça tadımız kaçıyor. İki-üç arkadaşımız rol esnasında sistemsel olarak CarDM sebebi ile düştü, ekran görüntülerini aşşağıya bırakacağım. Birlik hoodumuzdada iki arkadaşımızı düşürdüler, videodaydık sanıyorduk videoda değilmişiz, gerekli kanıtlar aşşağıda.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyunu bırakıp gerçekten herkesin oyununu baltalamak kötü bir durum, cezalandırılmalı.  :vays: :nays:

Şahitlik yapıyorum +1
Sabah mahallemize gelip bana trolling yapıp saldırdılar. Üstüne 2kere CarDM yapıyorlar. Banlanmalarını istiyoruz.
Her şey sslerde belli oluyor.
« Son Düzenleme: 25.02.2021 16:49 burakgkc1903 »

#9 - 25.02.2021 21:58
Öncelikle Andre karakteri brystal birliğinden çıkalı 1 2 ay oluyor ben ise çıkalı 4 5 gün oluyor. Aynı  zamanda arkadaşının kanıtlarını neden veriyorsun ki? Sizi ezdiğimiz kanıtları buraya gönderirsen sevinirim çünkü biz sizi ezmedik kanıtları gerçekten bekliyor olacağım.