Konu: [26.02.2021] Vito Antonio  (Okunma sayısı 304 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.02.2021 09:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vito Antonio @Scaletta

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Nitro Controller, infinity nitro

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi nitro controller ile nitrosunu sınırsız yapıyor, istediği zaman basabildiği için kendisini öne çıkartıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok, iyi forumlar.

« Son Düzenleme: 26.02.2021 00:23 Flexman »

#1 - 25.02.2021 09:39
Ben böyle bir şeyin yasak olduğunu bilmiyordum, kaldırdım. Samp'a daha başlayalı bir kaç ay oldu, pek bilgim yok bu konular hakkında. Bir daha böyle bir şeyin olmayacağına emin olabilirsiniz, zaten il-legal rol yaparken ve ya polisten kaçarken kullanmamışım, sadece bir video için yaptım. Herkesten özür diliyorum.

Ek olarak, böyle şeyleri özendirmemek adına video'yu gizliye alıyorum. Herhangi bir yetkili aktif etmemi isterse aktif ederim.
« Son Düzenleme: 25.02.2021 09:42 Scaletta »

#2 - 25.02.2021 09:45
Bu arada tekrar belirtmek istedim. Tekrar-tekrar o cleo dosyasını kullandığım için herkesten özür diliyorum, şikayeti açan arkadaş insiyatif uygulayıp şikaye geri çekerse çok müteşekkir olurum.

#3 - 25.02.2021 09:52
Bir de cleo modlarım arasında bu modlarda bulunuyor, yasaklı bir mod kullanıyorsam lütfen belirtiniz ki kaldırabileyim, yetkili arkadaşlar.

#4 - 25.02.2021 10:37
Benlik bir sorun mevcut değil, hatasını anladıysa banlanmayabilir, yine de admin kararına bırakıyorum.

#5 - 25.02.2021 10:42
Benlik bir sorun mevcut değil, hatasını anladıysa banlanmayabilir, yine de admin kararına bırakıyorum.
Cidden rol yapma şevkim kalmadı, ufacık bir şeyden dolayı yasaklanmak istemiyorum. Ben aimbot kullanmadım, sobeit kullanmadım, para hilesi ve ya başka yüz kızartıcı suçlardan birini de işlemedim. Tek yaptığım canım sıkıldı diye kendimce video çekip yayınlamaktı, insan bu yüzden 800 saat civarı emeğinden olmamalı. Şuan girip milletle rol yapamıyorum, ne ara ban'lanacağımı düşünmek izin vermiyor çünkü.

#6 - 25.02.2021 10:45
Çok teşekkür ederim, bir daha hakkımda böyle şeyler duymayacağınıza/görmeyeceğinize söz veriyorum.

#7 - 26.02.2021 00:22
Hile şikayetleri geri çekilemez. Konu içeriği tekrardan eski hâlini aldı. Kaldırdıysanız problem yok, iyi niyetiniz için teşekkürler.