Konu: [24.02.2021] Abel Hardaway  (Okunma sayısı 213 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2021 23:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Abel Hardaway @kusogluomer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dyton Lewis, Karen Murphy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dyton Lewis'in arabasının arkasından ilerliyordum, motorcularla karşılaştık ve sonra kişiler bizi takip etmeye başladı. Bir kaç saniye sonra kişiler aynı işlemi bana da yaptı ve aracımı bozulucak dereceye getirdiler, sonrasında beni düşürdüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be https://cdn.discordapp.com/attachments/732190647594778635/814228577272332368/sa-mp-088.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/732190647594778635/814228589239074846/sa-mp-090.png
Silahımı kaybettiğimin ssi
https://cdn.discordapp.com/attachments/732190647594778635/814230529079640164/sa-mp-091.png

Ek açıklamalar(varsa): Tek pit atan Abel değil, neredeyse hepsi ama beni vuran Abel olduğu için ona şikayet açtım.

« Son Düzenleme: 24.02.2021 23:23 CherrYYY »

#1 - 24.02.2021 23:26
Ayrıca bana bulaşmasınlar diye önde bekliyorum ve sonrasında Dyton'un arabası kurtulunca bana sarıyorlar, PIT'ler vesaire.

#2 - 25.02.2021 00:02
Merhabalar,
Öncelikle  belirtmek isterim ki boxtan kurtulmak adına yapılan manevralarda ezilen taraf biz olmamıza rağmen CR ile suçlanmamızı garipsedik. Aşağıya iki video bırakacağım. Birisi ooc bir olaydan alınmış kesit, diğeri ise oyun içerisinde yaşadığımız olayın  bizim tarafımızca çekilmiş videosu. Arkadaşların attığı kesitteki Swen Scheiner ile yaşanan harekette baktığınız zaman lag piti yiyen tarafın Swen olduğunu görebilirsiniz. Zira sizin önünüze motoru kırarak lag pit denemiyor.Swen'in gittiği yönün aksi yönünde yapılan manevra dolayısıyla oradaki lag pit durumu gerçekleşiyor. Sürüş halinde bir motorsiklet grubu olarak yaptığımız şey, bir numaralı videonun 00:51-01:00 zaman aralığında göreceğiniz hareketle aynıdır. İki numaralı videonun yirmi beşinci saniyesinde aynı hareketi yaptığımı görebilirsiniz. Buradaki temel amaç araca pit atıp/çarpıp hasar vermek değil hızını keserek boxa almaktır.  Ortada tarafımızca yapılmış kasti  bir CR-lag pit durumu yokken Dyton Lewis /b kanalını kullanarak rolü bölüyor. Arkadaşlar önlerine kırılmasına aldırmaksızın motorları ezip yollarına devam ediyorlar. Hemen ardından 00:50'de göreceğiniz üzere Dyton Lewis'in kaçmasını sağlamak için Teion Stokes adlı karakter önümüze kırarak sürüşün önünü kesiyor. Dyton Lewis'in kaçmasının ardından haliyle odağımız Teion Stokes karakterine dönüyor. Dyton'un arabasına yaptığım ön keserek yavaşlatma hareketini Teion'a yapıyorum ve aracını duvara çarpıyor. Etrafı sarılana dek üzerimize sürerek kaçmaya çalışıyor ancak boxa girdiğinde gazı kesip emote vererek aracından iniyor ve Abel Hardaway tarafından vuruluyor.

Aracın hızını kesip boxa alabilmek için yaptığım hareket:

Bir numaralı video:

İki numaralı video:

Ek açıklamalar: Post kirliliği olmaması için birlik adına yaptığımız savunma budur. Ekstra eklemelerimiz olursa eğer bu postu düzenleyerek sağlayacağız. Teşekkürler, iyi forumlar. 
-BUFFALO MC yönetimi

#3 - 25.02.2021 00:22
Merhabalar,
Öncelikle  belirtmek isterim ki boxtan kurtulmak adına yapılan manevralarda ezilen taraf biz olmamıza rağmen CR ile suçlanmamızı garipsedik. Aşağıya iki video bırakacağım. Birisi ooc bir olaydan alınmış kesit, diğeri ise oyun içerisinde yaşadığımız olayın  bizim tarafımızca çekilmiş videosu. Arkadaşların attığı kesitteki Swen Scheiner ile yaşanan harekette baktığınız zaman lag piti yiyen tarafın Swen olduğunu görebilirsiniz. Zira sizin önünüze motoru kırarak lag pit denemiyor.Swen'in gittiği yönün aksi yönünde yapılan manevra dolayısıyla oradaki lag pit durumu gerçekleşiyor. Sürüş halinde bir motorsiklet grubu olarak yaptığımız şey, bir numaralı videonun 00:51-01:00 zaman aralığında göreceğiniz hareketle aynıdır. İki numaralı videonun yirmi beşinci saniyesinde aynı hareketi yaptığımı görebilirsiniz. Buradaki temel amaç araca pit atıp/çarpıp hasar vermek değil hızını keserek boxa almaktır.  Ortada tarafımızca yapılmış kasti  bir CR-lag pit durumu yokken Dyton Lewis /b kanalını kullanarak rolü bölüyor. Arkadaşlar önlerine kırılmasına aldırmaksızın motorları ezip yollarına devam ediyorlar. Hemen ardından 00:50'de göreceğiniz üzere Dyton Lewis'in kaçmasını sağlamak için Teion Stokes adlı karakter önümüze kırarak sürüşün önünü kesiyor. Dyton Lewis'in kaçmasının ardından haliyle odağımız Teion Stokes karakterine dönüyor. Dyton'un arabasına yaptığım ön keserek yavaşlatma hareketini Teion'a yapıyorum ve aracını duvara çarpıyor. Etrafı sarılana dek üzerimize sürerek kaçmaya çalışıyor ancak boxa girdiğinde gazı kesip emote vererek aracından iniyor ve Abel Hardaway tarafından vuruluyor.

Aracın hızını kesip boxa alabilmek için yaptığım hareket:

Bir numaralı video:

İki numaralı video:

Ek açıklamalar: Post kirliliği olmaması için birlik adına yaptığımız savunma budur. Ekstra eklemelerimiz olursa eğer bu postu düzenleyerek sağlayacağız. Teşekkürler, iyi forumlar. 
-BUFFALO MC yönetimi
Madem her şeyi gerçeğe bağlıyoruz o halde şöyle yapalım. Önünü kestiğin kişi bir kaç saat önce sana mermi sıkan birisi, orada hız yapsa istediği gibi seni yere atar, ezer ve parçalar fakat SAMP imkanları bunu vermediği için CR kuralı gibi bir kavram getirildi. "Bak bu videoda onlar yapıyor." dediğiniz videoda bir Shotcaller otursa ve savaşta olduğunuz bir çetenin shotcaller'ı olsaydı bu üzgünüm ama orada ezilerek ölürdünüz. Sizin gözünüzden olan video'ya gelirsek. Çoğu noktada pit yediğim ortada, örnek 0:49 ve 0:52 arası, karşımdaki kişi laglandığı için sola doğru bir manevra alıyorum, pit sonucunda.  Aynı şekilde 0:54 ve 0:56 için geçerli, pit attığınız için sola doğru manevra alıyorum ve duvara giriyorum. Video'nun devamında arkamdan son hız gelen Swen'e çarpıyorum, "SON HIZ" sonuç olarak hiç bir şey yokmuş gibi devam edildi. Tam emote ile aranızdan geçme emotu vericekken shootout'a tutuluyorum ve doğru düzgün emote veremeden düşüyorum.

Eğer real hayattan bir kaç video atarak şikayetten aklanıcağınızı düşündüyseniz yanılıyorsunuz. Sırf böyle haraketler yaptığı için ölen insan sayısı yüz binleri geçiyor.

#4 - 25.02.2021 23:06
Şuan  cevap yazamadığı için ben cevaplayacağım.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=103188.0 Bu şikayetin aynısı oluşum şikayeti olarakta açıldı ve vatansever adlı yetkili savunmanın yeterli olduğunu söyledi.

#5 - 26.02.2021 14:27
Savunma geçerli.