Konu: Dashaud Hines - DM/Emotesiz saldırı.  (Okunma sayısı 156 defa)

#0 - 24.02.2021 16:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Chiraq - Deshaud Hines

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24/02 15:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A
"
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs motor ile geçerken "Emotesiz" bir şekilde ateş edip düşürüyor sıkma sebebi hiç bir rol yapmamışken Deaglem var herkese sıkarım havalarında takılıp ateş ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Video burada : https://streamable.com/xz41xp

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 24.02.2021 16:45 Lvbel »

#1 - 24.02.2021 17:34
Olay esnasında Dashaud'un yanındaydım, o yüzden savunmaya ben de yazacağım. Hiçbir rol, emote ya da herhangi bir sebep olmadan f tuşuna basarak ikimizi de motordan attın, motorumuzla pişmiş pişmiş gezerken Dashaud silahını çekti ve sana bir hit attı (canının az olmasının sebebi bu, loglarda da görünür zaten), daha sonra yeniden oradan geçtin ve Dashaud zaten elinde olan silahla seni vurdu. Emote vermesi gerekmiyordu çünkü ilk emote verdiğinde seni zaten bir kere vurdu ve o süre zarfından sonra silahını beline hiç koymadı. Seni orada bekliyorduk.

Şimdi ikinci konu olan, güya dm yaptığımız duruma gelelim. Motorumuzu hiçbir rol olmadan car jack yaparak çaldın ve biz de seni hiçbir şekilde durduramadığımız için vurmak zorunda kaldık. Rol yapsaydın, rolle karşılık verirdik. Motorumuzu aldın ve hiçbir şey olmamış gibi gezdin, zaten o sırada rapor attım ve @yutoalpha seni muhtemelen izliyordu, seni vurduktan sonra "olayı sanırım ic kapattınız" diye mesaj attı. Motorumuzu çalan bir adama nasıl karşılık vereceğiz? "Ya lütfen motorumuzu bırak" diye sana yalvaracak değiliz. İyi eğlenceler.

#2 - 24.02.2021 20:37
Beş motordan oluşan siyahi bir çete grubunun içerisine geliyorsun ve hiçbir rol sergilemeden "f" ye basıp bizi motordan atıyorsun. Ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi etrafımızdan geçiyorsun, sürekli bulunduğumuz istikametlerde turluyorsun. Beş motor toplanmış, bir iş üstünde olan siyahi çetenin arasına korkusuz bir şekilde girip sana göre motor çalma rolü yaparsan, motoru çaldığın kişi de seni aynen vurur. Bir çete üyesinin malına çökmeye niyetin var ise olacakları da göze alman gerekiyor.

#3 - 24.02.2021 22:03
Beş motordan oluşan siyahi bir çete grubunun içerisine geliyorsun ve hiçbir rol sergilemeden "f" ye basıp bizi motordan atıyorsun. Ondan sonra hiçbir şey olmamış gibi etrafımızdan geçiyorsun, sürekli bulunduğumuz istikametlerde turluyorsun. Beş motor toplanmış, bir iş üstünde olan siyahi çetenin arasına korkusuz bir şekilde girip sana göre motor çalma rolü yaparsan, motoru çaldığın kişi de seni aynen vurur. Bir çete üyesinin malına çökmeye niyetin var ise olacakları da göze alman gerekiyor.
1990' lı yıllardaki bir çeteci değilsin şehirin en işlek yerinde kafana göre silah çekip vuramazsın dostum, buraları geçtim bunların yaşanması sana emotesiz ateş açma hakkı mı doğrultuyor ?

#4 - 24.02.2021 22:18
Şöyle söyleyelim o zaman, önce gerçek hayat hakkında konuşalım. Belki bir yardımımız dokunur.

Burada yazan cinayetlerin birçoğu çete için işlenmiş cinayetler. Suç hiçbir zaman bitmez, suç sadece azalır. Sen bir adamın motorunu çalarsan, seni gerçek hayatta polis departmanının önünde de vururum, belediye sarayının önünde de. Bu karakter, kişilik yapısıyla alakası bir durum.

Şimdi oyuna dönelim. Dashaud'un seni şehrin ortasında vurmasına engel olacak bir kural yok. Motorumuzu çaldın ve vuruldun. Yaptığın kural ihlali olan car jack meselesi herhangi bir problem teşkil etmiyor ve olağan bir olay ama bizim seni şehrin ortasında, işlek yerinde vurmamız absürt kaçıyor öyle mi? Yapma Allah aşkına.  :D Emotesiz silah konusuna gelecek olursak da, yazdığımı okursan zaten anlayacaksın. Adam sana ilk hiti attığı zaman emotesini vermişti, ondan sonra sen hiçbir şey olmamış ve her şey normalmiş gibi gezerken tekrar geldin ve onun elinde zaten olan silahla vuruldun. Bu kadar.

#5 - 24.02.2021 23:07
Junior yazılması gerekeni yazmış zaten. Ayrıca rolü admin izliyordu, hatalı bir durum olsaydı işlem yapardı. Hem IC şikayet yollarına başvurup hem OOC şikayet açıyorsun ayrıca kendi yaptığın kural ihlalini konuya hiç katmadan bu yaptığınız doğru mu diyorsun. Dediğim gibi hatalı bir kısım olsaydı admin ceza atardı.

#6 - 02.03.2021 20:42
Şikayet incelendi.

İhlale ihlal ile karşılık vermenize gerek yok. Savunamalrda gerekli kanıtları göremiyorum. Ateş ederken emote vermeniz gerekirdi.

Şikayet kapatıldı.