Konu: [24.02.2021 - 00:58] Brian_Froster - Aktif rolde /q - Car-Ramming  (Okunma sayısı 143 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.02.2021 01:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brian_Froster @barbaroshayiddx

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @burakicbudak  = Alexander_Maho @mia_0 = Mia_Scofield

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2021 - 00:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mia_Scofield ile kardeşim hakkında sahilde konuşurken siyah premier ile Brian_Froster geldi, araç ile değişik hareketler yapıp nitro basarak etrafımız da döndü, IC olarak uzaklaşması için uyardım, kaba söylemde bulundum, oda hakaret etti ve uzaklaştı. Biz rolümüze devam ederken hızla nitro basarak geldi, Mia_Scofield'i ezdi ve ezdiği gibi /q attı, fotoğraflarda da gözükmektedir. Alexander_Maho, o an yanımızda ve bizim konuşmamızı dinlemekteydi, Alexander'in telefonu çaldığı için biraz uzaklaşmıştı, kanıt fotoğraflarda görülmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  Bu kadar, şahısın /q attığı ve Mia'ya çarptığı fotoğraflarda görülmekte.

« Son Düzenleme: 24.02.2021 01:38 BerkSalman »

#1 - 24.02.2021 01:33
Leonidas Rexhayı onaylıyorum ve sonuna kadar arkasındayım.

#2 - 24.02.2021 02:08
:D Şaka mı bu şikayet? O yorum atan eleman o ortamda yoktu. Ben oraya sahile geldim buradaki insanlarla bir cümle dahi kurmadım ki rol olsun.  Arabayla takılıyordum sahile geldim oyundan çıktım. Bu dediklerimin aksi bir olay olduysa ve kanıtlarınız da yeterliyse admin karar versin diyorum. Bu kadar ucuz şikayetler açmayın lütfen.

#3 - 25.02.2021 13:56
:D Şaka mı bu şikayet? O yorum atan eleman o ortamda yoktu. Ben oraya sahile geldim buradaki insanlarla bir cümle dahi kurmadım ki rol olsun.  Arabayla takılıyordum sahile geldim oyundan çıktım. Bu dediklerimin aksi bir olay olduysa ve kanıtlarınız da yeterliyse admin karar versin diyorum. Bu kadar ucuz şikayetler açmayın lütfen.
Rol ortasında koca sahilde bizim yanımıza geliyorsun, sıkıntı yok rol dönüyor gidiyorsun, tekrar geldiğinde nitro basıp etrafımız da dönüyorsun ve kıza çarpıp üstüne direk /q atıyorsun, neyinin oyunundan çıkmasından bahsediyorsun kardeşim? Rolde adama çarpıp nasıl /q atarak kaçabilirsin? Hadi oyundan çıktın etrafımızda dönüp aracı sahile fırlatarak mı oyundan çıkıyorsun sen?

#4 - 25.02.2021 14:06
Dostum ben sizle bir rol içerisinde değilim sslerden belli oluyor. Ben arabayı o kulübenin yanına bıraktım ve kulübeye girer gibi yapıp oyundan çıktım. O insanin canının nasıl gittiğine dair bile bi fikrim yok. Attığın sslerde aracı ben kullanıyor gözüküyor muyum? Attığın sslerde sizle rol yapmış miyim? Bir insana sikayet acmak için bu kadar heveslenmeyin.

#5 - 02.03.2021 21:47
Şikayet incelendi.

Kulubeye girme rolü yaptınızda neden aracınızın motoru açık. Yalan konuştuğunuz bariz bir şekilde ortada. İlgili karakter cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.