Her ne kadar sexist birisi olmasam bile kadın karakterlerin suç organizasyonlarının başında olmasını doğru bulmuyorum. Bu kadının kuvveti veya fiziği ile ilgili değil. Kadınların genel olarak kafa yapısıyla ve düşünme biçimiyle ilgili bence, bir kadın ne kadar acımasız olursa olsun yine de içinde merhamet olduğunu düşünüyorum. Veya daha önce o kadar acımasızına denk gelmedim. Özellikle bir liderin gidip onun yerine geçmesi, onun altında olan rütbenin boss olmaması daha saçma geldi. Tabii ne kadar bilgili olduğunuza dair bir fikrim yok. Yeni veya eski olabilirsiniz, adınızı hiç duymadım. Sadece konsept veya yapılan roller hakkında gözüme gözüken şeyler bunlardı.
Merhaba yorumun için teşekkürler. Şöyle bir şey söylemek istiyorum öncelikle üstün roleplayer olduğundan ve senin göz zevkini bozduğumuzdan dolayı özür dilerim.
Eğer ki gerçekten tanıtımı inceleseydin Sally Sanders'in birlik kurucusu olmadığını bilir ve öyle bir yorum yapardın. Bizler şirket adı altında rol yapıyoruz ve büyük rol imkanlarımız var (gym-geceklübü-tamirhane-kumarhane-bar gibi çok fazla mekan var). Bizler öyle eline silah alıp hadi millete kurşun yağdıralım tiplemerinde değiliz. Amacımız eğlenmek, keyif almak. Vice şehrinde mekan açılışlarımızla birçok kişiyi eğlendiriyoruz ve her ne kadar inanmasalar da çekilişleri adam akıllı sahiplerine ulaştırıyoruz. Bir şirket sahibinin oturup tamirhanede rol yapması veya mekanda durması, çalışanlarla içli dışlı olması ne kadar mantıklı? Sally Sanders karakteri Wehner'in ayakcısı, 1.eleman diyebilirim sana. Keşke 1 2 sayfa baktıktan sonra rollerimizi değerlendirmeseydin.
Rollerimizde hata ve Türkçe terim bulundurmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Türk hanım kızı rp'si değil, Alman kadın rpsi yapıyoruz. Dünya siyaseti ve dünya olayları ile ilgili bilgin olsaydı daha iyi yorum yapabilirdin. (Haterlerimiz olacak, olmayacak değil anlayışla karşılıyorum seni) İyi forumlar, teşekkürler.