Konu: Arşiv.  (Okunma sayısı 311 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.02.2021 05:53
Arkadaşım lütfen benim ihlal yaptığımı gördüyüsen şikayet oluştur, burada görüntü kirliliği yapmanın anlamı yok, aynı şeyden 5-10 tane yazmışsın zaten. Anladık, git foruma şikayet oluştur. Burada benim hakkımda konuşmuyoruz, senin ve arkadaşının ihlalleri hakkında konuşuyoruz.

Ek olarak velev ki orada Fear RP ihlali yaparak kaçtığımı iddia ediyorsun, karakterim IC olarak zaten kaslı ve dayanıklı, kemerinde de çakı taşıyor. Bir kaç sıska karakterinin onu kolayca kaçırması bile mantıksız.

Yaptığın ihlal emotesiz işlem'e giriyor, yeni fark ettim. Araçtan indirirken bıçağı halen boğazıma dayaman için, emote ile belirtmen lazım. Düm-düz araçtan indin ve benim arabanın kapısı da kırık olduğundan en mantıklı seçeneği seçtim.
« Son Düzenleme: 24.02.2021 06:20 Scaletta »

#11 - 24.02.2021 09:19
Bak o kapı kırık değildi ve emote vererek misal"/me aracın kapısını açar ve adama tekme atarak kaçmaya başlar"gibi
 neden emote lazım:Biz orda ne olduğunu bile anlayamadık bi an elimde biçak varken tekme atıp kaçıyorsun
Ben neden emote veremem:çünkü hem arabadan inip hem bıçak tutsam arabadan inip dışardayken mi verdiğin emote bile yanlış

#12 - 24.02.2021 10:29
Bak o kapı kırık değildi ve emote vererek misal"/me aracın kapısını açar ve adama tekme atarak kaçmaya başlar"gibi
 neden emote lazım:Biz orda ne olduğunu bile anlayamadık bi an elimde biçak varken tekme atıp kaçıyorsun
Ben neden emote veremem:çünkü hem arabadan inip hem bıçak tutsam arabadan inip dışardayken mi verdiğin emote bile yanlış
Allahım yarabbim konu senin emoten-memoten filan değil, konu gasp etmek yasakken, milletin hood'unu izinsiz kullanıp zorla gasp rolü yapmaya çalışman.

Bi' de OOC yalan konuşmayı bırak, bu SS'de kapının olup/olmadığı gayet de gözüküyor. (Sağ ön koltuk, Vito'nun oturmuş olduğu koltuk) - https://i.imgyukle.com/2021/02/24/LFUavH.png - OOC yalan konuşmasından dolayı da şikayetçiyim, bunun Roleplay oyunu olduğunu bilmiyor..

#13 - 24.02.2021 15:30
Biz onu seni kovalarken kırdık kanıtın varsa at
Kardeşim kasparova girmek için yaptım ama bu şikayet yüzünden alınmadım
Fear-Rp kuralına uyulmadı eğer ceza alacaksam sadece gasp rolünden almamı talep ediyorum kanıtın olmadan şikayet açma.Ss bekliyorum

#14 - 24.02.2021 15:45
Biz onu seni kovalarken kırdık kanıtın varsa at
Kardeşim kasparova girmek için yaptım ama bu şikayet yüzünden alınmadım
Fear-Rp kuralına uyulmadı eğer ceza alacaksam sadece gasp rolünden almamı talep ediyorum kanıtın olmadan şikayet açma.Ss bekliyorum
Dediklerini ekran görüntüleri ile destekle, tek ekran görüntüsü sunan benim ve artık lütfen SUÇ/İFTİRA atmaktan vaz geç, hayatımda ilk kez bu kadar yalan savunmalar yapan birine rast geliyorum, cidden iğrenç bir durum ve bu yüzden şikayeti geri çekmek düşüncesindeyim. Bir insan yaptığı ihlal yüzünden cezalandırılmamak adına ne kadar kendini küçük düşürebilir?

#15 - 24.02.2021 18:36
Çekersen iyi olur çünkü yeterince 2inizinde kaniti yok adil bir sonuç bekliyorum kolay gelsin.

#16 - 24.02.2021 21:13
Çekersen iyi olur çünkü yeterince 2inizinde kaniti yok adil bir sonuç bekliyorum kolay gelsin.
Karakterimin kaburgalarını kırana kadar ezmeye çalışan arkadaşım, sana da rollerinde başarılar diliyorum.

#17 - 26.02.2021 14:13
K&A.