Konu: Aran Gallagher / Silah kural ihlali - hakaret içeren video  (Okunma sayısı 332 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2021 13:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aran Gallagher @AgtBack

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1.9 ) İLLLEGAL ROL GÖRÜNTÜLERİ, VİDEOLAR & GEÇİRİLEN İSİMLER VE SÖYLEMLER

- Bu andan itibaren illegal rol yapan tüm birliklerin görüntülerinde, başka bir birlik hakkında aşağılayıcı/hakaret içeren/tahrik edici konuşmalara izin verilmeyecektir.
Örnek;
"Corleone'ların tam salak olduğunu biliyoruz zaten. Onlar aptal. Amatör. Şehrin en amatör p*çleri Corleone." gibi, diğer birlikleri tahrik edecek/forumdan SS savaşına sürükleyecek görüntüler tamamen yasaklandı.
İsim vermeden rollerinizi yapmalı, eğer başka bir birliğe söylem/tahrik edici konuşmalar yapıyorsanız da bunu rolde tutmalı ve foruma/SS'lere yansıtmamalısınız. (İsim vermeseniz bile bu durum yasaktır. Basit anlaşılabilecek şeyler, Örneğin Alhambra'da rol yapan bir birliği herkes biliyor, SS'de Alhambra'da rol yapan birliğin adını söylemeyip Alhambra'dakiler diyerek yine laf atmak da aynı şekilde yasak.)

Yukarıdaki maddenin cezası atan kişiye forum susturması, devamında karakterine dönük yaptırımlar/cezalar olabilir. Aynı durum tekrarlandığı sürece Hood Onayı var ise birliğin Hood Onayı alınacak, normal bir birlikse de kalıcı olarak kapatılabilir.

- Videolar/Hakaret İçeren Söylemler ve Müzikler yapıldığı taktirde, hakaretin durumuna bağlı olarak birlik kalıcı olarak kapatılacak ve videoyu yapan karakter/forum hesabı platformdan yasaklanacak. Bugüne kadar Toxic ortam yaratan hiçbir birliği sunucuda tutmadığımız gibi, kalıcı olarak da bu yasağı herkesin görmesi için getirdik.

Her ihlali yapan anında kapatılmıyor. Her birliğin yönetim özelinde ve FM ekibinin takibinde bir takım dosyaları var. Hangi birlik/karakter hangi işlem için ceza alacak/kapatılacak, bu durum tamamen yönetimin insiyatifindedir.

Bu tarz ihlalleri forum üzerinden "Moderatöre Rapor Et" ile bildirebilir, ihlalin boyutuna göre şikayet oluşturabilirsiniz.

Alıntı
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: selamlar, gerek video ismi olsun, gerek şarkısı olsun fazlasıyla rahatsızlık veren bir durum, birlikler arasında o kadar video yapıldı, fakat kimse bu tarz aşağılayıcı şarkılar veya video başlıkları koymadı. Ek olarak videoyu 0.28'den açarsanız Aran Gallagher (videoyu çeken kişi) araçtan emote vermeden inip silahını direkt olarak kullanıyor, bu konuda da şikayetçiyim. Video silinir diye yedekledim, video ismi değişir diye de ss aldım, umarım gerekli cezayı alır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): her şeyden önce bir oyun oynadığımızı unutmayalım  :vice:

#1 - 23.02.2021 18:54
Merhabalar öncelikle bu postu düzenliyorum, ben bu videoyu hiç bir şekil de forumdan ss sayfamızdan paylaşmadım. Youtube özgür bir konumdur ayrıca bu video kimseyi küçümsemek için yapılmadı tamamen mizah amaçlıdır. Benzer videolarınız Youtube hesaplarınız da bulunmaktadır. Ama bu videoyu yaptığım için birlik liderimiz Hükümsüz tarafından birlikten belirli bir süre uzaklaştırma aldım.
« Son Düzenleme: 23.02.2021 19:22 AgtBack »

#2 - 23.02.2021 19:17
Yaptığım hatanın farkındayım birlik liderimiz @Hükümsüz
Bu yanlış anlaşılmadan dolayı, bir süre birlikten uzaklaştırma cezası verdi, ben sadece mizah amaçlı bir video yaptım
Yanlış anlaşılmış belli ki bunun için özür dilerim.

#3 - 23.02.2021 21:25
hiçbir videomuzda "püh allah belanızı versin"(?) gibisinden bir başlık kullanmadık, videoda tolerans tanınabilir, emotesiz silah kullanımı için 0:28'den itibaren: https://www.upload.ee/files/12925857/_Vice_Roleplay__Puh_allah_belan_z__versin.rar.html

#4 - 24.02.2021 01:04
Dostum,video kaldırıldı,ayrıca eklemek istediğim birşey var,şikayet açmadan önce kendi videolarınıza bakmanız gerektiğini öneriyorum
"Saniye 00:30 / A*ına s*ktuğum"

Tekrardan belirteyim,orada araçtan inip ateş ettim emotemi de attım,araca binip sola doğru ilerledim ve inip tekrar sıktım,aradan saniyeler geçti,orada etrafta On kişi vardı,herkesin emotesi ve roller ile emotem chat'ın üst kısımlarında kaldı,iyi roller admin kararı.  :vice:
« Son Düzenleme: 24.02.2021 01:07 AgtBack »

#5 - 02.03.2021 15:07
hiçbir videomuzda "püh allah belanızı versin"(?) gibisinden bir başlık kullanmadık, videoda tolerans tanınabilir, emotesiz silah kullanımı için 0:28'den itibaren: https://www.upload.ee/files/12925857/_Vice_Roleplay__Puh_allah_belan_z__versin.rar.html

Orada emote atıyorum, ama farklı oyuncuların yazıları ve emoteleri yüzünden benim emotem yukarıda kalıyor. (Sıkmadan önce çatıştık orada emote attım ve arabaya binip solda döndük sadece, emotemin herkese yansıdığını düşünüyorum videoda da etrafımda ve yakınımda kaç kişi olduğu gözüküyor zaten.)

#6 - 02.03.2021 22:22
Şikayet incelendi.

Ortada bir kanıt gözükmüyor. Video kaldırılmış olabilir ama bu konuda sizi uyarıyorum @AgtBack ayriyetten platform dışı kanıtlar kanıt sayılmıyor.

Şikayet kapatıldı.