Konu: [23.02.2021 - Jager Romanov] Metagaming - CJ - DM - TAKSİCİYİ DOLANDIRMA  (Okunma sayısı 72 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.02.2021 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jager Romanov @Vein

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.02.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jager Romanov denilen adam beni aradı onu almamı istedi bincodan gittim aldım tırcılığa götürdüm önce vermesi gereken 160 doları vermedi. Bu parayı almaya çalışnıca oyuna yeni başladım dedi IC'den sonrasında arkadaşım gelecek dedi ve kaçtı. Ben gene yakaladım şahısı bu sefer noob dm yaparak saldırdı sonrasında taksimi çaldı gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi 5 level olmuş tahminen yaşı küçük bence yasaklansın kesinlikle affedilmesini istemiyorum yaptığı hem taksiciye illegal rol hem mg hem dm hem car jack.

#1 - 23.02.2021 14:47
Merhaba,

Para iadeniz için oyundan @Flexman etiketiyle /rapor atabilirsiniz. @barbaroshayiddx
Jager Romanov karakteri, Dolandırıcılık Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.