Ben ilk olarak afk olup olmadığına baktım sonra arkadaş vurdu bende ona vurmaya calisriken sanada geldi ben zaten pmden özür diledim son olrakda arkadaş bize dediki "mekanı vermediginiz için yapıyorsunuz dedi" bende onun bunu demesine sinirlendim ve sopayla vurdum son olarak ta hasarda benim adım yaziyordu
"mekanı vermediginiz için yapıyorsunuz dedi" bu dediğin şey bütün rol bittikten sonra ben yerde yatıyorken oldu yani bu durumda neye göre sinirlenip sopaya vuruyorsun? hala daha yalan konuşmaya çalışıyorsun dostum
benim dükkanla alakam yok. ben bizim adamla kavga ediyo zannedim ve ayırmak istedim bir iki kere yanlışlıkla vurmus olabılır im ama istiyerek vurmadım.
"Yan yana dükkan işletiyoruz ve benden defalarca birlik üyelerinden dükkanı kendilerine satmamı istediler." burada sadece ikinizi kast etmiyorum aynı birlikte olduğunuz için belirtme gereksiniminde bulundum beni hala daha enayi yerine koymaya çalışıp yalan uydurmaya çalışıyorsunuz dostum diyorum ki "bana saldırdığınız saniyeden düşürdüğünüz saniyeye kadar afk değildim ve her şeyi gördüm eğer yalan konuşmasaydınız şikayetçi olmayacaktım" bilerek tepki vermedim hala daha vurmaya devam ediyordunuz ben dükkanı 2 gün önce aldım ve arada hiçbir şey yoktu aksine IC olarak dostluk kurmaya çalıştım sizlerle telefon da instagram da geziniyordum bir baktım karakterime bir yumruk geldi arkasından sopalarla birlikte ikinizde vurmaya başladınız madem arkadaşın veya sen bir birinizi durdurmaya çalışıyordunuz bu sunucu text-roleplay yazı yazarak dur vurma diyip rol yapabilirdin bana saldırarak nasıl durdurmayı düşünüyorsun açıkçası düşündürdü fotoğrafların her şeyi kanıtlar nitelikte olduğunu düşünüyorum, admin kararını bekliyorum.