Konu: Tungua_Crision [GBİ KURAL İHLALİ]  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.02.2021 17:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tungua_Crision @bonZe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.02.2021 - 16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.

(07.01.2021 kural güncellemesi kapsamında): Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Tüm Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, dün Tungua karakteri ile sorun yaşamıştık. Bugün şahıs geliyor GYM'de beni rahatsız ediyor üstüne küfürleşme dönüyor. Onun üstüne gelip şahıs bana GYM'de saldırıyor.  Şahıs dün bu hareketi yaptığında @Flexman uyarıyor bizi diyorki GBI kural ihlali yapmayın bugün şahıs buna aldırış etmeden gelip saldırıyor cezalandırılmasını talep ediyorum rol zevkimi hiç ediyor sosyal rplerime engel oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/vENLwG - https://hizliresim.com/ErqnsG
Ek açıklamalar(varsa): Şahıs uyarılmasına rağmen hala daha böyle yapmaya devam ediyor verebileceğiniz en yüksek süreyi verirseniz memnun olurum.

#1 - 22.02.2021 17:11
Ayriyetten şunu eklemek istiyorum. https://hizliresim.com/XJvVW1 bu ssde göründüğü gibi ben Beongwulf Jigsawesley karakteri ile roldeyim adam geliyor benim RP'min içine kafa atıp GYM'in içindeki interiora çekip saldırıyor rpmi baltalıyor.

#2 - 22.02.2021 17:15
Kişi otopark'da ben bisiklet üzerindeyken aracını üzerime doğru sürüyor ve ezmeye çalışıyor, başarısız olunca aracından iniyor ve GYM'e doğru yol alıyor, bu esna'da bana küfürler savurmaya devam ediyor. Karakterim'de tahrik olup saldırıyor, yaptığım ihlal olabilir fakat kendisinin yaptığı da ihlal. Hiç bir şey dememe rağmen GB bölgede hakaret yağdırıyor.

#3 - 22.02.2021 17:17
Ayriyetten şunu eklemek istiyorum. https://hizliresim.com/XJvVW1 bu ssde göründüğü gibi ben Beongwulf Jigsawesley karakteri ile roldeyim adam geliyor benim RP'min içine kafa atıp GYM'in içindeki interiora çekip saldırıyor rpmi baltalıyor.
Bu tür ssler geçersiz ssler, bilgine.

#4 - 22.02.2021 19:35
Kişi otopark'da ben bisiklet üzerindeyken aracını üzerime doğru sürüyor ve ezmeye çalışıyor, başarısız olunca aracından iniyor ve GYM'e doğru yol alıyor, bu esna'da bana küfürler savurmaya devam ediyor. Karakterim'de tahrik olup saldırıyor, yaptığım ihlal olabilir fakat kendisinin yaptığı da ihlal. Hiç bir şey dememe rağmen GB bölgede hakaret yağdırıyor.

Hiçbirşey dememene rağmen karakterime küfür ettiğin ve karakterimin adamlığına laf ediyorsun ama hiçbirşey demeden yapıyorsun bunları haberin olsun sslerdede zaten sen hiçbirşey demiyorsun oradada kendi karakterimi ben dövüyorum.

#5 - 23.02.2021 15:11
Merhaba,

Yapılan ihlal oldukça açık. Durum anlattığınız gibiyse, yaptığınız ihlale ihlalle karşılık vermek oluyor.
Tungua_Crision karakteri, Güvenli Bölge İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.