Konu: Victor_Loves @erdemortakaya Braw ihlali - Tungua_Crision @bonZe GBİ Agresif rol.  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 15:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Loves @erdemortakaya - Tungua_Crision @bonZe

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.02.15:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Brawl kural ihlali

Alıntı
BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda herşey ortada umarım gereği yapılır iyi forumlar. (Brawl kural ihlali - GBİ Agresif rol.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.02.2021 16:07
Olayın öncesini kısaca anlatıyım; Biri ile alıştırma gibi bir şey yapıyorduk havaya yumruklar vb atıyoruz, bu arkadaşımız gelip bize vurmaya başlıyor. Ben de yere düşmiyeyim diye karşılık veriyorum ve bir kaç tane vurup salıyorum, ardından kişi vurmaya devam ediyor ve en sonunda dayanamayıp kendisini yaralıya düşürüyorum. Ardından yerden kalkar kalkmaz direk kahve içip vurmaya devam ediyor, 5 kere aynı şeyi tekrarlıyor. Ben de en son sinirlenip içeri gidiyorum ve peşimden geliyor kendisi, aniden vurduğunu bildiğim için vurmasın diye ilk hamleyi ben yapıp kendisini geriye iteliyorum. Hasar loglarına da bakabilirsiniz, sürekli olarak yaralıdan kalkıp bana hasar veriyor. Hatta brawl atarken canı azalınca da /q atıyor anında, https://hizliresim.com/GeC980 bakın burada da kişi vurmaya devam ediyor ve oradan bir tanesi şöyle bir şey diyor; Ona vurma seni düşürür, kız bunu aldırış etmeden vurmaya devam ediyor ve ardından karşılık verince anında afk atıp daha sonrasında q atıyor, sürekli olarak bize vurduğu için biz de yere düşürüyorduk. Hatta bir arkadaşıma rapor atmasını dahi söyledim. Vurmayalım diyoruz bu sefer de canımızı 20'ye indiriyor düşmemek için mecbur vurmak zorunda kalıyoruz.

#2 - 21.02.2021 22:55
İlk olarak ben aynısını yapmadım haysiyetsiz de değilim sanırım bu yüzden mute yiyeceksin üzücü neyse Tunguanın* yazdığı biraz uzun başından anlaşıldığı üzere sözde olay öncesini anlatıyo hepsini okumaya gerek duymadım ne anlattığını bilmiyorum ama kanıtın olsaydı keşke biraz uzun yazmışın birşey değiştirmiyo açıklama yapman, yani videoda herşey ortada :\ neyse iyi forumlar.  :vice:

#3 - 21.02.2021 23:02
Bilader dediğim için mute yrmiştim :/ bilemiyorum yada cümle içinde yanlış anlaşıldı yetki burası kahvehane değil demişti herneyse konumuza dönelim SS varmış göremedim ama burada karakterin koşuyo sadece anlamadım ki nerde ihlal

#4 - 22.02.2021 14:04
Beş kere vurup düşmenin ardından baktı düşüremiyor, bu sefer video alıp şikayet açmaya karar vermiş. Yazık, zaten benim pek bir şey anlatmama gerek yok. Yerden kalkar kalkmaz yanıma geliyor, defalarca bana vurduğu için tekrar vuracağımı biliyor. Her neyse, şikayet sonuçlanabilir benim savunmam bu kadar.

#5 - 02.03.2021 21:49
Victor Loves karakteri ceza alacak. Agresif rol açısından videonuzda bir sorun göremedim üstelik söylemeliyim Vice Roleplay'de Agresif Rol adında bir ihlalimiz yok. Tungua karakterinin video sürecinde yaptığı rolde Retarted olarak geçmiyor, bu yüzden kendisi ceza almayacak fakat yine de uyarmakta fayda var, güvenli bölgelerde bu tarz rollere dikkat etmelisiniz. @bonZe

Şikayet açan tarafın ihlal yaptığını düşünüyorsanız ayrı bir şikayet oluşturmanız gerekiyor arkadaşlar, bu konu üzerinden karşı tarafı ettiğiniz şikayetleri değerlendirmiyoruz. Bu açılan şikayet ve savunmalar değerlendirildi. Victor Loves karakteri ceza alacak.

İyi forumlar iyi oyunlar.