Konu: [21.12.2021] Lucia DeLuca PG  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 15:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucia DeLuca @kadircapan00

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luciano Stallone @AVCI

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:21/02/2021 15:00
/

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi tutup bisikletten yere indiriyorum, hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 21.02.2021 15:39
Gördüğünüz gibi bisikletten inip biniyorum, bi tık inip binmek saçma oldu ama sonuçta bisikletten attı ve düşüp geri bindim, ayrıca arkadaşla pm den konuştuk tamam sorun yok devam dedi. Birde pm den  videoda  mix olduğunu gördüm. Gereğini yapacağınızı düşünüyorum. Bu serveri seviyorum aşırı severek oynuyorum şuana kadar hatam olmadı hiç yasaklama yemedim bunu görebilirsiniz zaten. Benim bir hatam varsa cezasını çekerim. <3 Vice   :vays:    :nays:     

#2 - 21.02.2021 15:45
Gördüğünüz gibi bisikletten inip biniyorum, bi tık inip binmek saçma oldu ama sonuçta bisikletten attı ve düşüp geri bindim, ayrıca arkadaşla pm den konuştuk tamam sorun yok devam dedi. Birde pm den  videoda  mix olduğunu gördüm. Gereğini yapacağınızı düşünüyorum. Bu serveri seviyorum aşırı severek oynuyorum şuana kadar hatam olmadı hiç yasaklama yemedim bunu görebilirsiniz zaten. Benim bir hatam varsa cezasını çekerim. <3 Vice   :vays:    :nays:   

PM'den gelip role devam etmenizi söyledim, onu neden söylemiyorsunuz? Gelmediniz ben de PM'den uzatmamak için kısa kestim. Yönetici kararı bekleniyor.

#3 - 21.02.2021 15:48
Dediğim gibi sorun yok ooc kinci biriside olmadığımı söyledim. Yönetici kararı daha iyisini bilir.<3
« Son Düzenleme: 21.02.2021 15:55 kadircapan00 »

#4 - 21.02.2021 15:55
Şahitliğimi onaylıyorum. PM olayına gelir isek /w İD yazacağıma bir anlık dalgınlık ile /pm kullanmışım, bu konu hakkında özür diliyorum.

#5 - 21.02.2021 15:55
Şahitliğimi onaylıyorum. PM olayına gelir isek /w İD yazacağıma bir anlık dalgınlık ile /pm kullanmışım, bu konu hakkında özür diliyorum.
Olabiliyor reis bendede bazen oluyor öyle <3

#6 - 21.02.2021 15:58
Merhaba,

Verilen emotea karşıt herhangi bir eylem veya durum belirtmeden in-bin yaparak basıp gidemezsiniz.
Lucia DeLuca karakteri, RefuseRP kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.