Konu: Martin_Barnes - CJ + Retarded-RP  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 12:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martin_Barnes @Pyth

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Retarded-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alexia_Cruse karakteri yani İC olarak ablam ile geziyorduk, ve bir aracın motorunun açık vaziyette kaldırımda durduğunu gördük. Araca binip çaldım ama aracın yanında biri oturuyordu bende emote'mi verip kişiyi araçtan attım fakat kişi afk'ydı ve oyuna geri döndüğünde "CAR JACK" atarak beni araçtan attı. Emote takip etmesi için kenarda durmuş afk'dan çıkmasını bekliyordum düzgünce rolümü yapıyordum fakat kişi car jack atarak yaptığım rolü baltaladı. Artı şekilde Car jack atıldığında bildiğiniz üzere aracın üstüne atıyor, ben daha aracın üstünden inmeden ben aracın üstündeyken aracı sürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin üzerinde gerekli ceza-i işlem uygunlanmasını istiyorum.

#1 - 22.02.2021 00:22

Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
İlk önce NJ'nin açıklamasına bakalım, ben böyle bir şey yapmadım sürücü koltuğu boştu sen yan koltukta yani yolcu koltuğunda oturuyordun, ben aracın sürücü koltuğuna binerek aracı çaldım Emote'mi verip seni araçtan attım fakat AFK olduğun için senin oyuna dönmeni bekliyordum. Artı şekilde şuan yönetici kandıran sensin. Diyelimki kural ihlali yaparak aracı aldım AFK'ydın nasıl üzerime suç atabiliyorsun kanıt atmanı istiyorum.

#2 - 23.02.2021 12:19
Şikayet geri çekilmiştir. Arşiv. K&A

#3 - 23.02.2021 14:38
K&A.