Konu: [21.02.2021] Jahquin_Stocks Satırbeyli  (Okunma sayısı 718 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 00:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jahquin_Stocks @Satırbeyli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Çatışmaya dahil olan karakterler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda görünüyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hile, Bug Abuse, Aimhack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda belli oluyor, ömrümde böyle birşey görmedim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): C BUG videosu eklendi. Gerekli kontrollerin yapılmasını talep ediyorum, teşekkürler.

« Son Düzenleme: 09.03.2021 17:55 ElnombreLatino »

#1 - 21.02.2021 01:12
Öncelikle iyi günler dilerim. Olay esnasında bölgeye en az 10 araba aynı anda saldırdığı için büyük bir kaos ortamı yaratıldı, karışıklık oluştu, yanlış anlayabilmenizi anlıyorum. Bahsettiğiniz ithamlarla ilgili sadece şunu söyleyebilirim yirmi saniyelik bir videoyla, bir olayla bu kadar ithamda bulunmanız hoş değil. Videoyu çeken kişinin fazlasıyla lagının olduğu ortada kendi arkadaşı Aidan_Henessy ve ben aynı anda lagdan ötürü etrafa kayıyoruz, video dikkatli izlenirse bu fark edilebilir. Şu zamana kadar hiç bir hile kullanmadım, kullanmam. Gerekli incelenmeler sağlandıktan sonra karar verilebilir. Kararı yönetim ekibine bırakıyorum.

#2 - 21.02.2021 01:17
Birlik üyesi olarak yorum yapmak istedim. Aynı şekilde benimde olduğum bir çatışma, şahit olarak sayılabilirim.

Konu ile ilgili açıklamaya gelecek olursak, hiç yoktan aimbot olmasa bile yasaklı bir ped.ifp olduğu da açıkca ortada görülebilir. Ancak şikayet inceleme esnasında, ve hile kontrolü esnasında aimbot varsa gözükecektir. İyi forumlar dilerim.

#3 - 21.02.2021 01:22

Ek olarak, kişinin C:BUG yaptığı net görülmektedir teşekkürler.

#4 - 21.02.2021 01:27
Öncelikle iyi günler, youtube kanalım var ve orada son videolarımı izlerseniz koşma hızımda sorun teşkil edecek bir şeyin olmadığını fark edersiniz. Yaptığım tek şey spaceye abanmak bu GTA'nın kendi fiziğinde olan bir şey, yasak bir şey değil. Örnek olarak son videomu bırakıyorum, koşma şeklimin sizlerle aynı olduğunu sadece spaceye ard arda bastığımı rahatça anlarsınız. Bu arada sizden bir isteğim var İC olarak baş edemediğiniz için çamur at, izi kalsın mantığına giriyorsunuz. Bunlara hiç gerek yok oyun oynuyoruz, her şey rol ile gerçekleşiyor. İyi geceler dilerim. "C-BUG" suçlamanıza karşın söyleyebileceğim şey şu üstüme 5 kişi saldırıyorsunuz, heyecanlandım ve eğilip kalkarken a tuşuna bastığım için sizde öyle gözüküyor, c-bug yapmadım ki zaten shotgun isimli silahta c-bug'n pekte bir faydası yok.

Koşma hızımla ilgili örnek video;

#5 - 21.02.2021 01:30
Öncelikle merhaba,videoyu ben aldığım için ve  o çatışmada bulunduğum için kendimi olaya şahit olan kişilere eklenmiş sayıyorum.

Araba arkasında C-Scrool,yaparken,Aidan ve Ryan karakterkerine verdiği hasarlar(Spread) ve  hiçbir merminin kaçmaması(Aimbot)  herşeyi  ortaya çıkarıyor.Ben God olduğunu da düşünüyorum,orada en az Yedi kişi o karaktere sıkarken adam düşmüyor,etrafı çevirilmiş yirmi kişinin arasından kaçması imakansız,kaçtı diyelim orada düşmemesi,ben arkasından iki shotgun mermisi attım,yine düşmedi.Herşey bariz belli ve kanıtlıdır,gerekli cezanın verilmesini talep ederek teşekkürlerimi sunuyorum.

#6 - 21.02.2021 01:36
Dediğini anlıyorum, benimde etrafımda okadar adam vardi. Heyecanla da olsa CBug yapmadım. Şikayete daha fazla yorum ve savunma tarafımızca gelmeyecektir. Meseleyi uzatanlarin ve boş savunma yazan forum üyelerinin susturulmasini istirham ediyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

#7 - 21.02.2021 01:37
Hala çamur at, izi kalsın mantığında devam ediyorsunuz gerçekten hoş değil arkadaşlar. Beni ithamda bulunduğunuz "SPREAD" tarzı bir hile kullansaydım size 49.5 ya da 50 tarzında bir hasar verirdim. Shotgun ile size ateş ediyorum aldığınız hasar 12 ve siz buna spread diyorsunuz, gerçekten ilginç. Kararı yönetime bırakıyorum.

#8 - 21.02.2021 01:39
Öncelikle merhaba bende o çatışmada bulunduğum için kendimi şahit sayıyorum. Öncelikle Jahquin karakterime bir headshot bir body vurduğum fotoğraflarda gözüküyor. Diğer videolarda gözüktüğü gibi Steven karakteri Deagle silahı ile bir body vurduğu bariz şekilde gözüküyor.

« Son Düzenleme: 21.02.2021 01:42 Angeras1910 »

#9 - 21.02.2021 01:47
Çatışmaya gelmeden önce maksimum kalite uyuşturucu kullandım, canım 160 küsürdü ve efekt modları vesaiere packetloss hataları olabiliyor. Sizden kaynaklanan bir sorun olabilir, efekt modundan dolayıda olabilir. Şahsım tarafından daha fazla yanıt gelmeyecek. Yönetim gerekli kararı verebilir.