Konu: 20.02.2021 - Cyrus Raslow - CR - Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.02.2021 00:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cyrus_Raslow - @RiaStar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Linda_Davis @KingOFDragon

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.02.2021 - 00.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
CR

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben ic kardeşimle birlikte bar dönüşü Idlewood'dan geçme kararı aldık ancak geçerken geldi biri vurdu. Birşey demedim devam ettim daha sonradan arkadan gelip bilerek çarptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bir an önce ceza-i işlem uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 21.02.2021 00:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.02.2021 01:39
CR attığım felan yok, bana küfür ettiğin için sinirlenip peşinden geldim önüne kırıp durduracaktım fakat önüne geçince arkadan bana çarpıp yan döndün bende devam ettim bende gözüken tamamen bu zaten istersen gel deniyelim arkadan seni o şekilde ittirip kaza yapmanı sağlamam imkansız mekanik olarak imkansız ben sadece önüne geçtim sen bana çarpıp vurdun ya sende lag var yada bende söyliceklerim bukadar sonuçlanabilir.

#3 - 21.02.2021 09:27
Öncelikle selamlar! Şikayet ile ilgili bir alakam yok fakat 3. gözden olayı açıklama ihtyacı duydum.İlk başta Cryrus Raslow aracı ile çok hızlı olduğu için duramıyor ve çarpışıyorsunuz. O özür diliyor fakat siz küfür ediyorsunuz bunun üstüne Cyrus Raslow karakteri sinirleniyor ve samp ortamında sürekli dönen P.İ.T hareketini yapıyor. Eğer durduk yere P.İ.T atsa CR kapsamında değerlendirilebilirdi fakat P.İ.T atmak için geçerli bir sebebi var gibi duruyor. İyi forumlar!

#4 - 21.02.2021 14:56
Merhaba,

Yapılan savunma yeterli bulundu. Video da tam olarak ne yapmaya çalıştığı, kasti olarak çarpmadığı belli oluyor. Bu durumdan ötürü aracınız hasar dahi almıyorken, karşı tarafla en ufak diyalog kurmadan şikayet oluşturmamalısınız. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Alakalı olmadığınız şikayet konusuna yorum atmayın. @Rezh

Şikayet kapatıldı.