Konu: IC PARA KAZANMAK  (Okunma sayısı 944 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#30 - 30.05.2021 13:42
Arkadaş bir nevi sitem etmiş, sunucunun başında ekonomi iyiyken para kazanan kazandı. Yeni başlayanlar samp devri bitene kadar kamyon kasmak zorunda. OOC marketten IC para kazanma olayını ciddi yazdığını düşünmüyorum. 234234 level olan arkadaşların para konusunda problemi olmadığı için yeni başlayanların da problemi olmayacağını düşünüyor yani türko = sıfır empati.

Yani konuyla dalga geçmek yerine, bu adamın neden böyle bir konu açtığını düşünmelisiniz. Acaba millet Elegy ile yanlarken $750'lik mekana 10 kere gir çık yaparken bu arkadaşın neden rol yapamadığını düşünmelisiniz. Bu olaya ciddi anlamda çözüm gelmeli, sunucunun verdiği $100 payday ile HİÇBİR ŞEY YAPILMIYORRRRRRRRR.

OOC market olayını desteklemiyorum, 10 saat kamyon da kasmak istemiyorum. Son zamanda bu durumda çok fazla şikayet geldi, yetkililer bu konu üzerinde çalışıp çözüm bulmalı. Kimseyi kırmadan yapılabilecek bir şey.

p2w'e karşıyız. VIP alarak halihazırda normal oyunculardan fazla mevduat vesaire alabiliyorsunuz. Ayrıca "mesleklerden ek %30 gelir" tarzı bir ürün de ooc markette bulunuyor.
"50 TL ver M4 al" klasikleşmiş bu laf , oynadığımız sunucuda geçerli değil.
Desteklemiyorum.

Ayrıca mesleklerden %30 gelir gibi bir paket almak falan da pay to win. Hepsinin kalkması gerektiğini düşünüyorum, OOC market yoluyla kimse benden öne geçemesin.
« Son Düzenleme: 30.05.2021 13:44 Tropical »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#31 - 30.05.2021 13:51
Rol yapmak için paraya mı ihtiyacın var? Üstteki arkadaşım, şu sıra çok fazla AR-GE'de görüyorum seni. Rol imkanlarının sadece para ile sağlandığını düşünüyorsun. Böyle bir şey yok, rol yapacak adam her türlü rolünü sergiler. Parasını bile rolle kazanabilir. Bu gözler zamanında parfüm satarak milyonerliğine oynayan adam da gördü, tüm parasını rollere yatıranı da. Sunucuda ki birçok insan rol paslamaya hazır, meyilli. Rol aramanız yeterli, her şey para değil. Sizin bulacağınız birkaç dost size birkaç şey bile sağlayabilir. Ama görüyorum ki sizin gözünüzü para bürmüş. Her Ar-ge'de bir para kazanma yolu, para harcama yolu, para kazanmaktan rol yapamıyoruz konuları. Bunları geçin arkadaşlar. Desteklemiyorum, iyi günler.
Haha
1
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Tropical,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, Jiggysaw,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#32 - 30.05.2021 15:17
aynen kanka gözümü para bürüdü, bankamda 1k para var 2 yıl falan idare edicem bunla eğer bi dara falan düşmezsem 3-4 yıla da çıkar. oğlum ben anlamıyorum nerenizle anlıyosunuz anlattıklarımı, bankasında 10m para olan adamla 1-2k ile rol yapmaya çalışan adamı karşılaştırıyorsunuz.

Dostum artık bence bu kadar sitem yeterli. Herkes zengin rolü yapmak zorunda değil. Bankasında 10m parası olan arkadaş ile 2k olan arkadaş aynı rolleri yapamaz. Eğer sende bir gün bankanda 10m olsun istiyorsan çalışırsın ve paranı kazanırsın. Alt tabakadan rol yapmak bu kadar sorun bir durum değil. Sunucuyu oyuna yeni başlayan kişilere yönelik mi geliştirsinler? Ya da sistemleri oyuna yeni başlayan arkadaşlara yönelik mi tasarlasınlar? Emek vermeden bir yere gelemezsin. Para kazanmakta, mekanlara girmekte herkese hitap eden bir şey değil. Para kazanacak vaktin yoksa sunucu içerisinde durumu olmayan birinin rolünü yapabilirsin. AR-GE konularında tartışmayı bırakırsak yönetimde böyle gereksiz ve saçma tartışmalara bakmak yerine AR-GE'nin asıl amacına bakar. İyi forumlar.
Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#33 - 30.05.2021 23:57
İstersen Vice askeri roleplay yapalım, f2 basıp menü çıksın basıp m4 alalım  :garip:

DESTEKLEMİYORUM
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#34 - 31.05.2021 04:23
Destansı pay to win anı  ??? ??? ??? ??? ???
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#35 - 31.05.2021 15:36
Bu bölümde sadece fikirlerinizi belirtebilirsiniz. Karşılıklı tartışamazsınız. Konu ile ilgisi olmayıp yorum atanlar/gif atanlar veya tartışma içerikli yorum yapanlara forum uyarısı verilip yorumları silindi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok