Konu: Pacho Cartago, Laxe Kandrox - Güvenli Bölge İhlali, Mixing.  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 14:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pacho Cartago, Laxe Kandrox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali, Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İdlewood bölgesinde bulunan Pay'n Spray de aracımı tamir ettirirken oyunum bug'a girdi ve 20-30 saniye tamir işlemi tamamlanmadı, düzelmesi için relog attım fakat oyuna girdiğimde aracımı Pacho Cartago ve Laxe Kandrox isimli şahıslar çalarak, parçalatmışlar. Kendilerine PM üzerinden, oyunum bug'a girdiği için relog attım dediğimde ise yanıma gelerek "Geçmiş olsun" dediler. Kişiler aracın benim olduğunu bilmiyorlardı fakat, mesaj yazdıktan sonra kışkırtmak için IC olarak bunu yaptıkları için Mixing yapmış oluyorlar, SSler aşağıda bulunmaktadır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 20.02.2021 14:58 SSensei »

#1 - 20.02.2021 19:03
@OLDHAND @Tivorlu , savunma yapmanız bekleniyor.

#2 - 20.02.2021 19:18
Merhabalar.
Öncelikle Laxe Kandrox bir kahin değil, aracın sahibinin bir hata yüzünden oyundan düştüğünü bilemez. Bilse bile sürekli roleplay diye bir şey var. Senin bilgisayarının oluşturduğu bir hata Laxe'in rol yapmasına kesinlikle engel değil, aracını kiltleyerek bu tarz bir duruma karşı önlem alabilirdin.Şunuda bilmeni isterim ki araç parçalanmadı Laxe aracını parçalamak için içeriye girdiğinde aracın bölgedeki bug'dan dolayı spawn oldu ve aracını parçalayamadı. Paylaştığın ss'lerde şahsıma ait bir kural ihlali görmüyorum, metagame yaptığımı söylemişsin fakat Laxe senin aracını çalıp gittiğinde ben aracımı hala tamir ediyordum, aracım nerede diye feryat ettiğinde orada ben vardım. Aracının çalınmasının suçlusu ben değilim, aracını ben çalmadım, yanımdaki arkadaşım aracını parçalatmadı, ortada hiç bir problem yok ve olduğunuda düşünmüyorum.

#3 - 20.02.2021 20:15
Merhabalar öncelikle.

1-) Sürekli RP diye bir kuralımız var bunu hatırlatmak isterim.
2-) Aracı önümüzden çekmedin bir süre o süre zafında yanına gelerek hadisene arkadaşım dedim sana o an bağlantın koptu yani suratını gördüm, kıyafetini değişsende surat yapın değişmez.
3-) Ortada Mg veyahut Mix diye bir şey görmüyorum.
4-) Aracının kilitli olup olmadığı senin sorumluluğunda ve ayrıca  Idlewood'un oralar güvenli bölge olarak geçmiyor, gayet güzel ve rahat şekilde uyuşturucu satılıp cinayet işleniyor.

Savunmam bu kadardır iyi roller dilerim.  :o

#4 - 20.02.2021 21:18
Alıntı
Aracı önümüzden çekmedin bir süre o süre zafında yanına gelerek hadisene arkadaşım dedim sana o an bağlantın koptu yani suratını gördüm, kıyafetini değişsende surat yapın değişmez.

O süre boyunca oyunum bugdaydı, yanıma gelerek "hadisene arkadaşım" dediğin rolün ssini kanıt olarak atarsan, şikayeti kapatırım.

#5 - 20.02.2021 21:23
/soru yazarak Idlewood'un güvenli bölge olup, olmadığını sordum. Soru ile ilgilenen yetkili Güvenli bölge cevabını verdi. Şikayet açarsam onaylanır mı diye sorduğumda ise evet dedi. (Oyundan çıkış yaptığım için soru sorduğuma dair SS'i atamıyorum, fakat chatlog kısmı yetkililerde bulunuyorsa bakarsa sevinirim.)

#6 - 24.02.2021 14:46
@Flexman Şikayeti sonuçlayabilir misin?

#7 - 02.03.2021 21:25
Şikayet incelendi ortada bir ihlal görünmüyor.