Konu: NC kural ihlali / OOC kin  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 14:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dominic_Bennett / @BullarD ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut

Alıntı
1) LEGAL / İLLEGAL BİRLİK KURALLARI
1.1) GENEL KURALLAR (Legal ve İllegal)
Düşman birliği tarafından öldürülen ve CK attırılan karakter, NC sonrası, 48 saat boyunca savaşlara katılamaz, intikam rolü yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hoodumuzda dururken tanımadığım bir siyahi yanıma yaklaşıp bir şeyler içelim tarzında konuşmaya başlıyor, reddettiğimde küfür edip hooddan kaçıyor arkasından gittiğimde ''diğer'' birlik üyeleri gelip beni hood dışında düşürüyor. Kişi sürekli NC atıp farklı farklı karakterlerle, karakterime küfürler ediyor. Gerçekten rol zevkimi kaçırmaya başladı işlem uygulanmasını talep ediyorum. Kişinin bana karşı OOC olarak kin tuttuğunu düşünmeye başladım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Melviena karakterindeyken aktif çatışma ortamında ''Sivil'' bir şekilde duruyor.

#1 - 20.02.2021 15:28
Savunmamı en kısa süre içerisinde yapacağım.

#2 - 20.02.2021 19:50
Öncelikle selamlar, Hennesy ile tartışmamız boyunca toplam 2 kere nc attım.3 gün ara ile.1 Nc de Kız karakterim olup çatışmalardan vb. Uzak kalıp hoodda aktif rol çevirmekti planım.Melviena Stocks karakteri ile Sivilken Bisiklet sürüyordum mahalle de roller yaptığım arkadaşların 1. Ss de görüldüğü gibi Aidan Hennesy karakterini silah ile düşürdüğünü gördüm ve sadece olayı izledim Tek kelime bile etmeden sadece olayı izledim aktif çatışma bittikten sonra Aidan ın yanına gittim ben daha 1 kelime etmeden hoodundan Rose Hennesy adlı karakter çıktı ve bir anda yine çatışma çıktı ben uzaklaştım polsiler fln geldi gitim.dişer Dominic karakterim ile de hiçbir çatışmaya katılmadım elime silah bile almadım Chatloglarımı atabilirim.Şimdi Elisa kapıdayken ben yanına gittim klasik bir zenci rolü yaptım ardından karakterimi tersleyince küfür edip hemen kaçtım Elisa karakteride sanırım arkamdann gelmiş ve vurulmuş.Burada her türlü chatloglarıma bakılsın şahitlerimde var.Elisaya sıkılan araçtaki hiçbiri ile ben hoodan çıkartcam siz sıkın veya herhangibi başka bir plan yapmadım bunu hertürlü arkasında duruyorum Araçtaki karakterlerlede yeni Nc de hiçbir rolüm yok sadece birlik liderini tanıyordym.Ooc kin meselesine gelince arkadaşım ben nclerimi size sıkmak için atmış olsaydım Size Melvieana veya Dominic karakteri ile 1 kez sıkfığımı gösterin, gösteremezsiniz çünkü dıkmadım uzak durdum.Arkadaşlar ile hiçbir kin meselem yoktur NClerimin sebebi ise Birlikte güzelbr rol planı yolu olulturmak adınaydı. İYİ forumlar.

#3 - 20.02.2021 21:19
Merhabalar, şikayet ile alakam yok fakat arkadaşın savunması tamamen yalandan ibaret bunun kanıtını atmak istedim, iyi akşamlar.

Arkadaş savunmasında Melviena karakteri ile sıkmadığını idda ediyor, video'da her şey gözüküyor, atmak istedim.

Video'da 40. saniye alırsanız Melviena karakteri ile sıktğını görürsünüz teşekkürler.

#4 - 21.02.2021 01:37
Öncelikle selamlar, Hennesy ile tartışmamız boyunca toplam 2 kere nc attım.3 gün ara ile.1 Nc de Kız karakterim olup çatışmalardan vb. Uzak kalıp hoodda aktif rol çevirmekti planım.Melviena Stocks karakteri ile Sivilken Bisiklet sürüyordum mahalle de roller yaptığım arkadaşların 1. Ss de görüldüğü gibi Aidan Hennesy karakterini silah ile düşürdüğünü gördüm ve sadece olayı izledim Tek kelime bile etmeden sadece olayı izledim aktif çatışma bittikten sonra Aidan ın yanına gittim ben daha 1 kelime etmeden hoodundan Rose Hennesy adlı karakter çıktı ve bir anda yine çatışma çıktı ben uzaklaştım polsiler fln geldi gitim.dişer Dominic karakterim ile de hiçbir çatışmaya katılmadım elime silah bile almadım Chatloglarımı atabilirim.Şimdi Elisa kapıdayken ben yanına gittim klasik bir zenci rolü yaptım ardından karakterimi tersleyince küfür edip hemen kaçtım Elisa karakteride sanırım arkamdann gelmiş ve vurulmuş.Burada her türlü chatloglarıma bakılsın şahitlerimde var.Elisaya sıkılan araçtaki hiçbiri ile ben hoodan çıkartcam siz sıkın veya herhangibi başka bir plan yapmadım bunu hertürlü arkasında duruyorum Araçtaki karakterlerlede yeni Nc de hiçbir rolüm yok sadece birlik liderini tanıyordym.Ooc kin meselesine gelince arkadaşım ben nclerimi size sıkmak için atmış olsaydım Size Melvieana veya Dominic karakteri ile 1 kez sıkfığımı gösterin, gösteremezsiniz çünkü dıkmadım uzak durdum.Arkadaşlar ile hiçbir kin meselem yoktur NClerimin sebebi ise Birlikte güzelbr rol planı yolu olulturmak adınaydı. İYİ forumlar.

Lütfen yönetimi kandırmaya çalışmayalım, Hennessy ile olan savaşınızda kadın karakterle Elisa karakterini düşürüp çeşitli emoteler attığın zaten oluşum şikayetinde ve attığım ekran görüntülerinde mevcut. NC atmadan önce birlikten çıkıp aktif ''çatışma'' ortamında silahların önünde duruyorsun, bunun da kanıtları ekran görüntülerinde var. Dominic karakteri beni tanımıyor ve hoodumuzun içinde bana küfür ediyor takip etmek için çıktığımda ise nedense tesadüfen büyük bir ihtimal (!) diğer birlik arkadaşları beni düşürüyor ekran görüntüsü mevcut.  OOC  kin olayına gelirsek neden sürekli farklı karakterle, karakterime küfürler hakaretler ediyorsun? Mantıklı bir açıklamayı lütfen savunmada belirtir misin?

#5 - 21.02.2021 03:28
Yönetimi kandırmaktan Jailimi yedim, iyi forumlar.

#6 - 21.02.2021 06:08
Şikayetin, şikayetçi tarafından geri çekilmesi üzerine K&A.