Konu: Fernando_Ricci @Slayer34  (Okunma sayısı 549 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 13:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fernando_Ricci @Slayer34(Fernando Martino Lancetti olmuş)

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car DM,Pm Kışkırtma,Mixing,Refuse RP,Aktif rolde AFK,İzin gerektiren roller

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle Fernando Kardeşimizi gördüm silahımı alıp kendisini düşürdüm aracıma attım ve bayılma süresini bekledim ayıldıktan sonra neredeyse 2-3 dakika beni bekletti binmedi büyük ihtimalle afk bırakıp discord üzerinden Christian ve Alberto'ya kendisini kurtarmalarını söyledi bir ondan sonra refuse rp yaptı araca binmedi bilerek beni beklettiki arkadaşları gelsin diye arkadaşları gelince beni kovaladılar bir yerde durmak zorunda kaldım artık çünkü durmadan aracıma çarpıyorlardı ve bozulacaktı neredeyse neyse araçtan indim emotemi verdim Christian'a sıkıyorum Alberto_Rumano adlı şahıs öyle bir Car Dm atıyorki ayağa kalkmam imkansız kurtulmak için bir kaç kez zıplamayı denesemde fayda etmedi arkadaşlar hem sıkarak hemde ezerek beni düşürdüler.Ondan sonrasında birde yetmezmiş gibi pmden bana güzel Car dm videodaydım falan dedi Alberto_Rumano neyse bu Alberto_Rumano gerçek bir YRB bana sorarsanız arkadaşın sunucudan yasaklanması gerek ha bide son birşey daha var Alberto kardeşimiz izin almadan emote verip üstüme işedi bununda cezasını ağır bir şekilde ödemesini talep ediyorum iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Fernandoyu araca attığımın Ekran Görüntüsü.
Spoiler: GösterGizle

Fernandoyu düşürdüğümün videosu.

Fernandonun Refuse RPsi ve Mixing ve Aktif rolde AFK'sı(Refuse RP,Mixing,Aktif rolde AFK)

Alberto ve Christian beni burada kovalıyor.

Ve burada ise Christian ile çatışırken Alberto beni eziyor.(Car DM,PM Kışkırtma)

Alberto Rumano burada izin almadan üstüme işiyor gerekenin yapılmasını talep ediyorum.(İzin gerektiren Roller)
Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşların sunucudan yasaklanmasını talep ediyorum ben böyle bir kural ihlali görmedim..

« Son Düzenleme: 06.03.2021 00:53 sCiEnLy_ »

#1 - 20.02.2021 14:23
Öncelikle merhaba, biz orada Mint Garden Cafe'den rolden çıktık, ofisimize doğru yol aldık giderken karşımıza Fernando_Ricci'yi gördük ve yanında durduk, sonradan Michail_Aslanov birden kaçmaya başladı bizde kovaladık şahıs kaç kere kaza yaptı, kaza rolüne uymadı. Ayrıca Şikayet videosunda Hastane Personelleri illegal bir şeye şahit oldukmu diye /do ile soruyor sen olumsuz ile karşılık veriyorsun, buda OOC Yalana girer.

videolarda senin bizden çok kural ihlalin olduğu görülüyor, Adamla kaza yapıyorsun karşı şeritten biriyle ve yoluna devam ediyorsun, Biz sana sıkarken bir kere zıplamak değil orada bunny yapıyorsun ve mermiler denk gelmiyor,  -/B bölmede var eğer bu açılan konudan ceza yemezsen ben ayrı olarak şikayet açacağım.

Şahısı kaçırdıktan sonra, kaçırma rolünü gerçekleştirmemek için böyle birşey /do kanalıyla yazıyor ve yanlış /do emotesi veriyor. = https://cdn.discordapp.com/attachments/807578049268285451/812647505480253440/sa-mp-839.png

İyi günler, iyi roller. :vice: :o
« Son Düzenleme: 20.02.2021 14:33 EnesAras »

#2 - 20.02.2021 14:25
Öncelikle merhabalar, ben orada AFK'dım orası aktif rol bölgesi olmadığı için orada AFK kaldım. Geceleri genellikle AFK kalıyorum, AFK kaldığım bölge aktif rol bölgesi olmadığı için AFK bıraktım. Şahıs kendisi beni AFK'ken vurarak yaralıyıp beni kaçırmaya kalkıyor, ve orada Refuse RP'lik birşey yok sadece orada AFK'dım. Ve orada Mixing yok, şahıslarda aktif rol bölgelmize giderken bizi görüyorlar sonrada Michail karakterini kovalamaya başlıyorlar. Alttan discorddan yazsam bile hasar yemem, oyun altta olunca hasar yenmiyor. Hem aşağıdaki ss'te gördüğünüz gibi arabaya atma kanıtı yok.
Arabaya atma kanıtının olmadığı ss: https://cdn.discordapp.com/attachments/807578049268285451/812644933109678110/unknown.png
İyi forumlar dilerim. :vice:

#3 - 20.02.2021 14:55
Öncelikle merhabalar, ben orada AFK'dım orası aktif rol bölgesi olmadığı için orada AFK kaldım. Geceleri genellikle AFK kalıyorum, AFK kaldığım bölge aktif rol bölgesi olmadığı için AFK bıraktım. Şahıs kendisi beni AFK'ken vurarak yaralıyıp beni kaçırmaya kalkıyor, ve orada Refuse RP'lik birşey yok sadece orada AFK'dım. Ve orada Mixing yok, şahıslarda aktif rol bölgelmize giderken bizi görüyorlar sonrada Michail karakterini kovalamaya başlıyorlar. Alttan discorddan yazsam bile hasar yemem, oyun altta olunca hasar yenmiyor. Hem aşağıdaki ss'te gördüğünüz gibi arabaya atma kanıtı yok.
Arabaya atma kanıtının olmadığı ss: https://cdn.discordapp.com/attachments/807578049268285451/812644933109678110/unknown.png
İyi forumlar dilerim. :vice:
Konuya iyice bir göz at arabaya seni atmışım ve ambulans görevlileri seni hiçbirşekilde göremez çünkü sen o sırada araçtasın.

#4 - 20.02.2021 14:57
Öncelikle merhaba, biz orada Mint Garden Cafe'den rolden çıktık, ofisimize doğru yol aldık giderken karşımıza Fernando_Ricci'yi gördük ve yanında durduk, sonradan Michail_Aslanov birden kaçmaya başladı bizde kovaladık şahıs kaç kere kaza yaptı, kaza rolüne uymadı. Ayrıca Şikayet videosunda Hastane Personelleri illegal bir şeye şahit oldukmu diye /do ile soruyor sen olumsuz ile karşılık veriyorsun, buda OOC Yalana girer.

videolarda senin bizden çok kural ihlalin olduğu görülüyor, Adamla kaza yapıyorsun karşı şeritten biriyle ve yoluna devam ediyorsun, Biz sana sıkarken bir kere zıplamak değil orada bunny yapıyorsun ve mermiler denk gelmiyor,  -/B bölmede var eğer bu açılan konudan ceza yemezsen ben ayrı olarak şikayet açacağım.

Şahısı kaçırdıktan sonra, kaçırma rolünü gerçekleştirmemek için böyle birşey /do kanalıyla yazıyor ve yanlış /do emotesi veriyor. = https://cdn.discordapp.com/attachments/807578049268285451/812647505480253440/sa-mp-839.png

İyi günler, iyi roller. :vice: :o
Saat gecenin üçü ve neredeyse 1 saat olacaktı kaçırma rolünüz ben ooc izin sorunca - verdiniz pmniz kapalıydı bende oradan belirtmek istedim bunu neresi yanlış zaten rolünüzü yaptınız rolünüzü baltalamadım ama sen böyle konuşarak ceza almayacağını sanıyorsan yanılıyorsun.

#5 - 20.02.2021 18:43
Şimdi öncelikle Vidioda gördüğünüz gibi arkadaş bunny yapıyor arkadaş vıdıoyu kesmış ondan öncede esc basarak bug kullanıyordu vidiosuda var isterseniz atabilirim ama bu arkadaşların Oc yaşı küçük olduğundan dolayı Oc kin besliyorlar zaten forumda sürekli adları cıkıyor yetkılıler olarak benım adım ılkkez cıktı bakabılırısnız kural ıhlalı yapmadım sadece arkadaş esc bastıgından dolayı bug kullanmasını engellemek amacıyla ve buny yapmasını engellemek amacıyla yanından gecmeye calısırken fps drop girdi ve ezdim.İşeme rolune gelıncede arkadaş bundan önce benım arabımı bozdugu ve küfür ederk kaçtığı için ve rolsel olarak benı aşşağıladığı için burada öyl bir rol sergiledim yani arkadaşlar ic aşağılamasına karşıt olarak böyle bir hareket sergiledim ve bu arkadaşın oc kinden ve Karakteri yeni açmış olup bizi tanımadan gelip bize dm atmasından da şikayetçiyim savunmamı okuduğunuz için teşekkür ederim sağlıklık kalmanız dileğiyle iyi günler-iyi akşamlar  :sampanya: :vice:

#6 - 20.02.2021 19:13
Şahıs sürekli bizim mekanımız etrafında dolanıp bize sıkma peşinde. Bu şahıs yüzünden doğru düzgün rol yapamıyoruz, iki kişi gelip tarayıp düşüyorlar. Ama rol esnasında olduğumuz zamanlarda rol baltalanıyor. Bunun yüzünden IC olarak aktif rol bölgemizi taşıdık, sırf gelip bizim rollerimize engel olmasın diye. Şahıs artık bu kin konusunu çok cıvıttı, bizim mekanımıza gelip video başlatıyor. En ufak hatamızda şikayet açma peşinde, elimizde @Troubadour un açtığı şikayetten başka elimizde daha birçok ihlal için ekran görüntüsü var. Ama yönetim ve FM ekibinin sırf bu şahıs yüzünden batmamak için açmıyoruz. Biz bu şahısla role yada en ufak bir çatışmaya bile girmek istemiyorken bu şahıs sürekli peşimizde dolaşıyor. Bir aralar Bogdani factindeyken biraz kurtulduk sandık ama yeniden başladı. Gerçekten bu şahıstan illallah geldi, bırak artık peşimizi.

Bu kuralında göz önünde bulundurulmasını istiyorum.

#7 - 21.02.2021 00:27
Şahıs sürekli bizim mekanımız etrafında dolanıp bize sıkma peşinde. Bu şahıs yüzünden doğru düzgün rol yapamıyoruz, iki kişi gelip tarayıp düşüyorlar. Ama rol esnasında olduğumuz zamanlarda rol baltalanıyor. Bunun yüzünden IC olarak aktif rol bölgemizi taşıdık, sırf gelip bizim rollerimize engel olmasın diye. Şahıs artık bu kin konusunu çok cıvıttı, bizim mekanımıza gelip video başlatıyor. En ufak hatamızda şikayet açma peşinde, elimizde @Troubadour un açtığı şikayetten başka elimizde daha birçok ihlal için ekran görüntüsü var. Ama yönetim ve FM ekibinin sırf bu şahıs yüzünden batmamak için açmıyoruz. Biz bu şahısla role yada en ufak bir çatışmaya bile girmek istemiyorken bu şahıs sürekli peşimizde dolaşıyor. Bir aralar Bogdani factindeyken biraz kurtulduk sandık ama yeniden başladı. Gerçekten bu şahıstan illallah geldi, bırak artık peşimizi.

Bu kuralında göz önünde bulundurulmasını istiyorum.

İlk olarak size daha fazla cevap verip konuyu boş boş yanıtlarla doldurmayacağım.

1.Benim adım oyuncu şikayetlerinde falan geçmiyor lütfen uyduruk uyduruk şeyler atma.
2.Sen hem Mix yap hem Refuse RP yap hem aktif rolde AFK kal ondan sonra arkadaşların bana çatışma ortasında CAR DM atsın ondan sonrasında bu arkadaşdan gına geldi artık bıktık yok öyle bir dünya kardeşim.
3.İlk siz sıktınız Igor_Ivanov arkadaşım sunucuya yeni başlamış sırf size laf attı diye 2 level adamı kaçırıp dağda dilini yaktınız ve ondan sonrasında gelip kin yapıyor bu OOC Kinci dediniz.
4.Eğer ben kural ihlali işlediysem buraya bana önceden açılan 10 tane şikayet koymanı rica ediyorum.
5.Artık siz değil biz sizden sıkıldık.
6.Discorda karışılmıyor fakat artık yeter yan hesap açıpda Ailevi değerlerimize sövmeyin.

#8 - 21.02.2021 14:38
Yeniden merhabalar.Ben yaklaşık bu sunucuya başlayalı 4 gün civarında oldu.Ben gelmeden önce bu arkadaş şikayet açtığı kişilerle aynı birlikteydi bir sebebten dolayı çıkmış ve ya atılmış ondan sonra oc kin yapmaya başlamış ve ben 4 günlük sürecin ardından hiç tanımamama rağmen bu arkadaş sürekli mekanlarımızın önünden geçip ateş ediyor afk adamlara rol sergiliyor ve üstüne üstelik hiç tanımadığımız kişilerle beraber dm altında bize ateş açıyor yani birde utanmadan gözler buraya gelip şikayet açmak istemi. Bu arkadaşımıza gerekenin yapılmasını istiyorum.Yeniden okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum ve böyle gereksiz kişilerin açtığı boş forumlarla sizi meşgul ettiğimiz için yeniden özür diliyorum kolay gelsin. Sağlıcakla kalın.

#9 - 23.02.2021 23:25
Yeniden merhabalar.Ben yaklaşık bu sunucuya başlayalı 4 gün civarında oldu.Ben gelmeden önce bu arkadaş şikayet açtığı kişilerle aynı birlikteydi bir sebebten dolayı çıkmış ve ya atılmış ondan sonra oc kin yapmaya başlamış ve ben 4 günlük sürecin ardından hiç tanımamama rağmen bu arkadaş sürekli mekanlarımızın önünden geçip ateş ediyor afk adamlara rol sergiliyor ve üstüne üstelik hiç tanımadığımız kişilerle beraber dm altında bize ateş açıyor yani birde utanmadan gözler buraya gelip şikayet açmak istemi. Bu arkadaşımıza gerekenin yapılmasını istiyorum.Yeniden okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum ve böyle gereksiz kişilerin açtığı boş forumlarla sizi meşgul ettiğimiz için yeniden özür diliyorum kolay gelsin. Sağlıcakla kalın.

Ben mi gereksiz bir insanım? Bakacak admin bey şu yazılan şeylerede bir göz atarsanız sevinirim arkadaş gerçekten bir yetersiz rol bilgisi ihlal yapıyorsun bari kabul et dostum gerçekten anlayamıyorum.