Konu: Fear Rp ihlali, Mixing, Emote'suz saldırı.  (Okunma sayısı 283 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.02.2021 01:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dominic Bennett @BullarD , Kevin McKay @Soggymaster , Conroy Earl @Stephan_Andersson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chester White, Laura Andrea

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.02.2021 21:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Durduk yere agresif rol başlatma(Dominic Bennett)
Fear rp ihlali(Dominic Bennett)
Mixing(Dominic Bennett, Conroy Earl, Kevin McKay)
Emote'suz saldırı(Conroy Earl, Kevin McKay)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Laura Andrea arkadaşımızı almak için mekana gittiğimizde Dominic adlı kişi durduk yere agresif rol başlatıp 3 kişiye karşı fear rp yapmadı. Durduk yere küfürler savurmaya başladı, biz oralı olmadık olay yerinden uzaklaşmak için araca bindiğimizde birden iki arkadaşı geldi şahıs ne sms attı ne telefonla aradı ardından bu üçü bize birden saldırmaya başladı. Ayrıca saldıran taraf olmalarına rağmen ikisi emote vermedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/634457607540572164/812441410295824384/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/634457607540572164/812441494551920640/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/634457607540572164/812441576948498452/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/634457607540572164/812441643499126834/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/634457607540572164/812441708963823696/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/634457607540572164/812441744121659432/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa):Şahısların seviyesi de bir o kadar yüksek bu ihlaller karşısında alabilecekleri en ağır cezayı almalarını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 20.02.2021 01:23 MCB16 »

#1 - 20.02.2021 01:53
Selam, olayı kısaca anlatıyorum:
Ben bisiklet sürerken yalnız bir kız görüyorum, yanına gidip 4 5 fk lık bir role giriyorum ardından arkadaşlar bir motor ile geliyor.Selam fln dedikten sonra Karakterimin saldırdığı ve uyuz olduğu isim şu kelimeyi kullanıyor"Bu kim amına koyayım ya, hadi gidelim"Hiçbir geçmişimiz yokken iyi kötü birinin karakterime bunu demesi zaten aaldırmasını tetikliyor.Fear rp yapmama sebebim ise üzerimde silah bulunmasıdır. Karakterim ile küfür eden jarakter arasında bir gerginlik oluşuyor ve ben karaktere şu sözü söylüyorum"Terbiyeni bozma seni öldürürüm.Ciddi ciddi öldürürüm." Ardından diğer olay yerindeki karakterler ise "tavuk mu öldürüyorsun, kimi öldürüyorsun çikolata"gibi itamlarda bulunuyor bu karakterimi iyice saldırıya tetikliyor.

Mix olayına gelecek olursak Chatloglarıma bakılabilir hiçbir sms veya telefon veya başka bir iletişim ağıyla onlara ulaşmadım nede pm le.Arkadaşlar olay yerinden ilk hızla arabayla geçiyorlar ve 1 2 dk sonra koşarak dmnüyorlar karakterim o sırada tartışmaya devam ediyor.Ardından arkadaşların geldiğini görünce saldırı emotesi verip saldırıyor 10 20 saniye ardından bisiklete binip uzaklışuyorum olayı geri kalanından haberdar değilim.Kim emote verdi kim naptı bilmiyorum.Kendime düşen tarafları açıkca anlattım iyi forumlar. Karakterim beya hesabım hiçbir şekilde mix yapmadı belirtmek isterim arkadaşlarımın orada olması tamamen tesadüftür.Fear rp ise Üzerimde silah varken sizden korkmamı beklemiyorsunuzdur umarım.Bir ara bagajı açtınız silah fln diye silah o an fear yapacaktı  ama silah olmadığını söylemeyince gergin tavırlara devam ettim.İyi forumlar.

#2 - 20.02.2021 06:47
Selam, olayı kısaca anlatıyorum:
Ben bisiklet sürerken yalnız bir kız görüyorum, yanına gidip 4 5 fk lık bir role giriyorum ardından arkadaşlar bir motor ile geliyor.Selam fln dedikten sonra Karakterimin saldırdığı ve uyuz olduğu isim şu kelimeyi kullanıyor"Bu kim amına koyayım ya, hadi gidelim"Hiçbir geçmişimiz yokken iyi kötü birinin karakterime bunu demesi zaten aaldırmasını tetikliyor.Fear rp yapmama sebebim ise üzerimde silah bulunmasıdır. Karakterim ile küfür eden jarakter arasında bir gerginlik oluşuyor ve ben karaktere şu sözü söylüyorum"Terbiyeni bozma seni öldürürüm.Ciddi ciddi öldürürüm." Ardından diğer olay yerindeki karakterler ise "tavuk mu öldürüyorsun, kimi öldürüyorsun çikolata"gibi itamlarda bulunuyor bu karakterimi iyice saldırıya tetikliyor.

Mix olayına gelecek olursak Chatloglarıma bakılabilir hiçbir sms veya telefon veya başka bir iletişim ağıyla onlara ulaşmadım nede pm le.Arkadaşlar olay yerinden ilk hızla arabayla geçiyorlar ve 1 2 dk sonra koşarak dmnüyorlar karakterim o sırada tartışmaya devam ediyor.Ardından arkadaşların geldiğini görünce saldırı emotesi verip saldırıyor 10 20 saniye ardından bisiklete binip uzaklışuyorum olayı geri kalanından haberdar değilim.Kim emote verdi kim naptı bilmiyorum.Kendime düşen tarafları açıkca anlattım iyi forumlar. Karakterim beya hesabım hiçbir şekilde mix yapmadı belirtmek isterim arkadaşlarımın orada olması tamamen tesadüftür.Fear rp ise Üzerimde silah varken sizden korkmamı beklemiyorsunuzdur umarım.Bir ara bagajı açtınız silah fln diye silah o an fear yapacaktı  ama silah olmadığını söylemeyince gergin tavırlara devam ettim.İyi forumlar.

Birincisi, karakterimin uyuz olduğu karakter diye belirttiğin karakter "Bu kim amına koyayım ya" sözünü bana bakarak kısık sesle söylüyor bunun sende farkındasın ve biz olayı hâlâ senin ettiğin küfürlerle rağmen sana aldırmayıp  sonlandırmaya çalışırken sen hâlâ agresif rol yapmaya devam ediyorsun.

İkincisi, fear RP ihlaline gelirsek üzerinde silah olduğunu falan bilmiyoruz elinde böyle bir kanıt varsa sunabilirsin. Ayrıca üzerimde silah var diye fear RP yapmam diye bir kural yok, hepiniz aynı kafadasınız bir silah alayım şehirde dokunulmaz olayım kimseye fear RP yapmayayım.

Üçüncüsü, mixing olayına gelirsek, hep tesadüf olur zaten değil mi arkadaşların olay yerinden tesadüfen geçiyordu :d. Discorddan konuştuğunuza yemin edebilirim.
« Son Düzenleme: 20.02.2021 13:28 MCB16 »

#3 - 20.02.2021 19:54
Arkadaşım Karakterler de şahit olarak gelecekler boş laflar sallama Mix yok.Fear rp üzeirimde silah var silahlısz 2 herife fear mı yapıcam ne kafasındasın 10 kişi bile olsan üzerimde silah vaf hepinize bir mermi gelse zaten yaralı yapmak zorundasınız yani silahım var dedin bagaja baktın yok bende fear yapmayıp dikine gittim. Agrsif sebebim ise kızla roldeyiz hemen gidleim yaptınız ben sinir oldum + Bu kim amına koyayım diye bana dedi ve duydum yüz yüzeyiz.

#4 - 21.02.2021 16:30
Arkadaşım Karakterler de şahit olarak gelecekler boş laflar sallama Mix yok.Fear rp üzeirimde silah var silahlısz 2 herife fear mı yapıcam ne kafasındasın 10 kişi bile olsan üzerimde silah vaf hepinize bir mermi gelse zaten yaralı yapmak zorundasınız yani silahım var dedin bagaja baktın yok bende fear yapmayıp dikine gittim. Agrsif sebebim ise kızla roldeyiz hemen gidleim yaptınız ben sinir oldum + Bu kim amına koyayım diye bana dedi ve duydum yüz yüzeyiz.
Kardeşim bende diyorum ki üzerinde silah olduğuna dair kanıtın varsa at, üzerinde silah varsa rolde belirteceksin ki bizde o şekilde role devam edelim. Kanıtlarla savunma yapmanı istiyorum.
« Son Düzenleme: 21.02.2021 16:32 MCB16 »

#5 - 21.02.2021 20:26
İhlaller ortada, şikayetin artık sonlanmasını talep ediyorum zaten karşı taraftan da yeterli savunma gelmiyor. @Flexman @Thorin the dealer @Heavenly

#6 - 23.02.2021 12:02
Yeterli savunmalar yapılddı, şikayet boş bir şikayet rolü şikayete taşımışdın o kadar.

#7 - 26.02.2021 17:21
Olay esnasında arkadaşım ile tesadüfen oradan geçiyorduk, kavgaya tutuşan IC arkadaşımızı görünce bizde yardım ettik. Olayın MİX'le bir alakası yoktur, tamamen tesadüfe bağlı bir olaydır.

#8 - 02.03.2021 23:31
Merhaba şikayet incelendi ve sonuçlandırıldı.

@BullarD savunma esnasında başta olan üslubunuz normal iken ardından tüm Vice oyuncularının görebileceği bir konu üzerinden " boş laflar sallama Mix yok" tarzı iletiniz hiç hoş değil. Bu iletiniz yüzünden forum uyarısı aldınız, tekrarı halinde daha büyük bir yaptırım uygulanabileceğini unutmayın lütfen.

Emote vermeden saldıran kişiler savunmasını yeterli bir şekilde yapmamışlar bu yüzden ceza alacaklar. Onun dışında şikayette sorun görülen farklı bir ihlale rastlamadık, şikayet kapandı.

İyi forumlar.