Konu: Theodore_Fishbyer  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2021 17:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theodere_Fishbyer @Theodore_Fishbyer

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Samuel_Santiago @mustafaarda099

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18/02/2021 21.29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz Samuel arkadaşımla beraber geziniyorduk bir anda taksi yanımıza yanaştı bizde camı açıp ne oldu taksici diye sorduk cevap vermedi sonra araçtan indik araçtan inince arkadaşımı ezmeye başladı ondan sonra taksisinden indi taksi otomatik olarak kayboldu zaten sonra bende arkadaşımı korumak için aracın sürücü koltuğuna geçip taksiye çarpmaya başladım taksiden inince car jack yaparak beni aracımdan indirdi o beni araçtan indirince aracı çalmaması için arkadaşımda onu aracından indirdi ve kovalamaya başladı sonra gym bölgesine kaçtı bunny yaparak hem güvenli bölgeye sığınıyor hem bunny yapıyor olay bu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu tarz troller çok sık görülmeye başladı insanları bıktırıyor.

« Son Düzenleme: 19.02.2021 17:45 DoganKaplan »

#1 - 19.02.2021 17:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.02.2021 15:02
Ne zaman ilgilenilir 2-3 gündür şikayet açıkta

#3 - 23.02.2021 14:36
Merhaba,

Theodore_Fishbyer karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.