Konu: Cesar Blackwell - Ortak nezaket  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.02.2021 06:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Blackwell @serkanucar08

Olaya dahil olan şahit karakter adı: PM'den yazdığı için şahitim yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/02/2021 - 03:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana PM üzerinden küfür etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yetkili kararına göre ceza almasını istiyorum. SS'i aldığım program bulanık göstermiş, isterseniz loglardan bakarsınız.

#1 - 19.02.2021 06:21
Ben loglardan bakabilirsiniz kendisi ilk bana argo kullandığı için bende ona küfür ettim ama bu durumdan dolayı benim yasaklanmam saçma ya maksimum beni 60 yada 150 dakika jail atmaniz gerekir benim bu ikinci hesabım o kadar uğraşıyorum para kasıyorum jk yemeyi haketmiyorum.

#2 - 19.02.2021 06:31
Loglara bakılıcaktır, kendisine argo kelime kullanmadım. Hatta pmden bile mesaj atmadım.

#3 - 21.02.2021 14:43
Merhaba,

Konu içeriğindeki ekran görüntüsü tam olarak görünmediği için, bu durumda şikayet geçersiz sayıldı. Dilerseniz belirtilen hususa dikkat ederek tekrar şikayet oluşturabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.