Konu: [18.02.2021] Powergaming, Mixing, NON RP | Addy Goldberg @Theon  (Okunma sayısı 251 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.02.2021 19:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Addy Goldberg @Theon

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jason Cavan @Njli , Joseph Cavan @Emesa
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:18.02.2021 18:23:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Mixing
NON-RP
Alıntı
POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Normal olarak ATM yanından para çektiğimiz sırada Addy Goldberg @Theon, adlı arkadaş gelip zorla motorunu pazarlamaya kalktı. Normal bir şekilde ilk önce kendisinin normal bir şekilde gitmesini istedikten sonra kendisi aracın yanında durarak, zorla devam etti. Bunun üzerine IC olarak RP'de küfür ederek kendisini göndermeye çalıştım (Bu kısım yukarıya çıktığı için SS alamadım ama Chatlogları bıraktım adminlerde kontrol edebilir.). Buna rağmen yine gitmeyerek 3 kişi olduğumuz araçtan 3'müzde indik ve Addy Goldberg @Theon adlı kişi aramıza gayet rahat bir şekilde girerek bir anda emote kullanarak hepimize saldırmaya başladı. Emote kullanarak saldırmaya başladığı gibi kendisinin direkt olarak bana odaklanıp öldürmeye çalışmasıyla bende sistemsel olarak saldırmaya başladm. Aramıza alıp dayak yediği anda kendisi combat esnasında oyunu alta aldı ve hasar yemedi (SS'lerde mevcut) sonra acil bir durum olup SS aldığımı belirtmek için OOC kullandım ama kendisi de OOC kanaldan "- ooc" yazarak devam etti. Arkadaş hatalı rol yaptığı için biz SS almaya devam ederken 3 kişi arasından hiç bir şey olmamış ve hiç bir şekilde dayak yememiş gibi çıkan arkadaş combatta benim canımı 0'a indirdikten sonra gayet normal bir şekilde terminatör gibi bizim motoru açık olan aracımıza binip kendisi kaçtı. PM'den yaptığı rolün hala hatalı olduğunu söylemeye devam ettim. Daha sonrasında kendisi OOC ve IC mixing yaparak bana karşılık verdi. Yaptığı normal gayette normalmiş gibi PM'den aracın motorunu açık bırakmayacaktın diyerek karşılık verdi. SS'ler ve kanıtlar mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
[18:22:14] Addy Goldberg: Motor lazım mı?
[18:22:19] * Auliffe Cavan Camı açar
[18:22:25] * Joseph Cavan çıkış yaptı.(( Bağlantı Kopması ))
[18:22:26] Auliffe Cavan: Sağol dostum gerek yok.
[18:22:29] Auliffe Cavan gülümser.
[18:22:36] Addy Goldberg: On altı bin.
[18:22:42] * Auliffe Cavan camı kapatır.
[18:22:43] Addy Goldberg: Uygun fiyat.
[18:22:46] [White Network] - Burnout Performance Garage | Modifiyenin kaliteli adresi! Araç alım-satımı başladı! @ViceMall 477, İ:9876543
[18:22:46] Reklam Sahibi: Morio Watanebe | 18/02/2021, 18:22
[18:23:01] * Auliffe Cavan camı açar
[18:23:08] Auliffe Cavan: Amınakoyayım sen şimdi bana sokağın ortasında motor mu satmaya çalışıyorsun
[18:23:08] {9BB5E3}<!>{FFFFFF} /gate [şifre]
[18:23:11] Auliffe Cavan: Siktir git hasta mısın nesin
[18:23:17] Addy Goldberg: Küfür etme bak.
[18:23:21] Addy Goldberg: Düzgün konuş.
[18:23:33] Auliffe Cavan: Bir sıkıntın mı var?
[18:23:39] * Joseph Cavan adama bakıyor
[18:23:57] Addy Goldberg: Evet.
[18:24:03] * Auliffe Cavan elini yavaşça beline doğru götürür.
[18:24:05] Addy Goldberg: Sıkıntı çıkaran sensin.
[18:24:05] * Joseph Cavan çıkış yaptı.(( Bağlantı Kopması ))
[18:24:13] Auliffe Cavan: Buradan gitmeyi düşünüyor musun?
[18:24:19] Addy Goldberg: Hayır.
[18:24:34] * Auliffe Cavan elini yüzüne götürür ve hafifçe sıvazlar
[18:24:41] Auliffe Cavan: Seni sikerek öldürmemi istiyorsun embesil çocuk
[18:24:42] * Addy Goldberg yumruklarını sıkar ve adama girişir.

Ek açıklamalar(varsa):  Joseph Cavan adlı kişinin zaten combat esnasında değil rol esnasında oyunu crash hatası verdi. Ayrıca arkadaşa soruyorum. Gündelik hayatında yolun ortasında milletin aracının yanına gelip zorla motor satıyor mu çok merak ediyorum. Buna konu altında cevap verirse mutlu olurum.
« Son Düzenleme: 18.02.2021 19:20 Farkitto »

#1 - 19.02.2021 18:33
@Theon 24 Saat içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 21.02.2021 17:36
Sanırım 48 saatten fazla bir süre oldu.

#3 - 21.02.2021 21:38
Hatamı kabul ediyorum.

#4 - 26.02.2021 14:34
Merhaba,

Addy Goldberg karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.