Konu: [17.02.2021] Car Ramming / Anton_Greco, Cascio_Greco  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2021 22:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cascio_Greco @EmreHakan0  // Anton_Greco @pablo00 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.02.2021   20:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: CAR-RAMMING

Alıntı
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda da belli olduğu gibi kişi önce beni geçmemem için blockluyor, sonra arkadaşı ile birlikte yolu blocklayarak devam ediyorlar. Kenarlardan geçmeye çalışırken de sıkıştırıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.02.2021 15:11
En başta Arkadaşımın gelmesi'ni bekliyorum ve yavaşlıyorum sonrasında ise Videoda'da göründügü gibi anton kişinin geçmesini blockluyor ve bana dogru pit gerçekleştiriyor bende pit sebebi ile sag tarafa doğru gidiyorum

#2 - 18.02.2021 16:04
Dostum başka video izledin sanırım benim attığım videoyu izleyerek savunma yapman gerek.

#3 - 18.02.2021 19:51
0:03 Kişi önümde duruyor.0:07 Kişilerin bütün yolu kapatma amaçlarına ulaştıklarını görebilirsiniz. 0:19-1. sıkıştırma, 0:34-2. sıkıştırma. Geldiğimi farketmediğini söylemişsin ancak videoda geçmeyeyim diye bilerek sıkıştırdığın çok belli. Evet videodan sonra otoparka geçtiğinizi ben de gördüm ancak videoda kasıtlı olarak yavaş gidiyorsun yani yanından geçip gidebilirdin. Bunun yerine beni blocklamak için yavaş ilerlemeye devam ettin.

#4 - 22.02.2021 22:29
Sonuçlanabilir.

#5 - 02.03.2021 21:42
Merhaba, şikayet incelendi.

Şikayete ek olarak, trucker rotasındasınız ve yollarda dikkat etmeniz gerekirken arka tarafı, kendi aranızda birbirinizi sıkıştırıyorsunuz. Savunma yetersiz.
Anton_Greco, Cascio_Greco cezai işleme tabii tutulacaktır.