Konu: [17.02.2021] Darvin Charwinski | Ortak Nezaket, Hakaret  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.02.2021 18:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darvin_Charwinski @bloodyv72

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gerek yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

-------------------------------------------------

Hakaret

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Darvin adlı kişi bana bilerekten veya internetinden kaynaklı çarpıyor, PM'den soruyorum bana napıyorsun? diyor, ardından olayları uzatıyor arada Ortak nezaket kuralını ihlal ediyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum, oynadığım süre boyunca yaşadığım en saçma olaydı.

« Son Düzenleme: 17.02.2021 19:48 Caillaus »

#1 - 17.02.2021 19:31
Benim Darvin olayı ve şikayeti açan taraf ile bir  alakam yok  zaten ss'lerdede pm dışında yokum. Tır'dan çıkarken birden tepemden uçtu, sanırım ikimizden biriyle alakalı bir lag  problemi olmalıydı. O ara pm attım düzgünce konuşucaktım bilerek mi  yaptın  diye. Yani kimseye bir şey yapmak istememiştim, kimseyede küfür etmedim veya  saygı sınırlarını aşıp hakaret etmedim. Savunmam bu kadar,  teşekkür  ederim.

#2 - 17.02.2021 19:47
@pixie İçin olan şikayetimi geri çekiyorum.

#3 - 18.02.2021 00:48
Arkadaş benim sabrımı sınadı ben onun ceza yemesini isttiyorum kışkırtmaya çalıştı. İşimi yaparken arabamı buga soktu gayet normal konuşmuşum bence.

#4 - 18.02.2021 02:17
Selamlar. Benim bir amacım vardı o da meslek yapmak. Pinginden veya benim pingimden dolayı çarpışıyoruz ardından böyle hitaplarda bulunman yanlış. Konuyu uzatmamaya çalıştıkça sen daha da uzattığının farkında değildin.

#5 - 18.02.2021 02:26
Amacın meslek değildi bence pm- yazdıkça üstedelin beni kışkırttın. Gayet doğru ve gerçek konuştum bunlar hakaret değilki yazdığım nitelikleri taşıdığından eminim.

#6 - 18.02.2021 02:30
Son ve tek yanıtım, Çünkü size bir şeyleri anlatmaya çalıştım, bu tavırlar artık hoş değil şikayet açabileceğinizi söyledim, /pmkapatı söyledim hiç bir şekilde kışkırtıcı kelime kullanmadım.

#7 - 26.02.2021 14:24
Yasaklı.